Forum Logo




Aston Martin'le ilgili tartışmaları devam ettirmeyecek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Haziran 2022, 13:20   #1
Çevrimiçi
Aston Martin'le ilgili tartışmaları devam ettirmeyecek




Aston Martin'le ilgili tartışmaları devam ettirmeyecek
Www.TrendForum.Net

Red Bull, "doğrudan rakip olarak görmediği" Aston Martin'le ilgili tartışmaları devam ettirmeyecek

Red Bull'un motor sporları danışmanı Helmut Marko, Aston Martin'in kendilerinden veri çaldığını kanıtlayamadıklarını ve rakip olarak görmedikleri için de bu konuya daha fazla odaklanmayacaklarını söyledi.



Aston Martin, Barselona'daki yarışa Red Bull RB18'e oldukça benzeyen bir araç getirmiş ve yeni bir tartışma başlatmıştı.

Takımın güncellenen aracının özellikle sidepod kısmı RB18'e benziyordu ve araca "Yeşil Red Bull" yakıştırmaları yapıldı.

Milton Keynes merkezli ekip, hemen bilgi aktarımından şüphelendi ve FIA'dan olayı araştırmasını istedi. Sonuç olarak herhangi bir ihlal tespit edilmedi ve Aston Martin bu konseptle devam etti.

Fakat Red Bull tatmin olmadı ve geçen yıldan bu yana pek çok isim Aston Martin'e geçtiği için verilerin çalınmış olabileceğini iddia ediyordu.

O günden bu yana tartışmalar giderek azaldı ve Motorsport.com'a konuşan Helmut Marko, verilerin çalındığını somut olarak kanıtlayamadıklarını, bundan ötürü artık Aston Martin'e odaklanmak istemediklerini söyledi.

Marko "Daha önce verilerin indirildiğini söyledim fakat bunların nereye gittiğini söylemedim. Bu, farklı bir konu ve bir şey kanıtlayana kadar bu konuda hiçbir şey yapmayacağız."

"Şu noktada spesifik olarak hiçbir şey kanıtlayamıyoruz. Aston Martin'i de doğrudan rakibimiz olarak görmediğimiz için bunun peşinden koşmuyoruz."

"Yine de FIA'dan ne kadar ileri gidebileceğimiz konusunda netlik istiyoruz. Çünkü AlphaTauri adını taşıyan ikinci bir takımımız var ve bu çerçevede bakarsanız, AlphaTauri Red Bull'a daha çok benzemeli." dedi.

Eğer yeni konsepti kış aylarında geliştirdilerse neden Aston Martin'in Red Bull'u protesto etmediği sorusuna Marko, "Bunu anlamak gerçekten çok zor. Ayrıca zaman konusunu hesaba kattığınızda daha fazla tutarsızlık ortaya çıkıyor."

"Fakat siyah veya beyaz olarak kanıtlayamadığınız şeyin peşini bırakmalısınız. Onlar bizim doğrudan rakibimiz değil. Bu yüzden titizlikle üzerinde çalıştığımız bir konu değil." dedi.

Bunun Aston Martin'e karşı kanıtlanabilir bir suçlamaları olmadığı anlamına mı geldiği sorusuna Marko, "Evet, apaçık olan benzerlik dışında yok." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aston, devam, ettirmeyecek, ilgili, martinle, tartışmaları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Red Bull, DRS sorunlarıyla ilgili asıl testin Bakü olduğunu düşünüyor KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:34
İran, Ukrayna'daki savaşla ilgili ABD ve NATO'yu suçladı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:47
NASA'nın Mars yolculuğuyla ilgili detaylar belli oldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:22
Atatürk'ün 19 mayis ile ilgili söylediği sözler mamihlapinatapai Güzel Sözler 0 18 Mayıs 2022 16:16
Adakla ilgili şartlar nelerdir? mamihlapinatapai İslam ve Din 0 06 Mayıs 2022 13:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net