Forum Logo




Alpine Bakü'ye "piste özgü" bazı güncellemeler getirecek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2022, 12:47   #1
Çevrimdışı
Alpine Bakü'ye "piste özgü" bazı güncellemeler getirecek




Alpine Bakü'ye "piste özgü" bazı güncellemeler getirecek
Www.TrendForum.Net

Alpine takım patronu Otmar Szafnauer, bir sonraki güncelleme paketine geçmeden önce Bakü'ye "pistin karakteristiğine uymalarını sağlayacak" bazı güncellemeler getireceklerini söyledi.



Alpine, son yarışlarda düzenli olarak ilk ona girmeyi başardı ve Monako'daki yarışta da iki araçla birden ilk ona girdi. Fakat Esteban Ocon aldığı ceza nedeniyle hafta sonunu puansız kapattı.

Sırada Bakü yarışı var ve Otmar Szafnauer, yarışla ilgili şöyle dedi: "Son haftalar bizim için çok yoğun geçti. İspanya ve Monako'da arka arkaya iki yarış düzenledik. Şimdi iki farklı kıtadaki iki benzersiz ve zorlu piste gideceğimiz bir başka çifte yarış var."

"Bakü, takvime girdiği ilk günden bu yana hep tahmin edilemez yarışlara ev sahipliği yaptı. Geçiş fırsatlarının bol olduğu, sürücülerin risk alarak ödüllendirildiği bir pist ve her zaman değerlendirmeniz gereken büyük fırsatlar çıkabiliyor."



"2022 için planladığımız bir sonraki güncelleme programına geçmeden önce bu hafta sonu için piste özel olarak hazırladığımız bazı güncellemelerimiz olacak."

"En uygun ayarları bulmak kolay olmayacak. Çünkü bir yandan uzun düzlüklerde rakiplerinizle savaşmanızı sağlayacak en yüksek sürati artırmayı istiyorsunuz fakat öbür tarafta yere basma gücü isteyen birkaç yavaş viraj da var. Yani denge yakalamak kolay değil."

"Amacımız ön tarafa mümkün olduğunca yakın olmak, yarışta hem mantıklı hem de sabırlı hareket etmek ve karşımıza çıkabilecek her fırsatı değerlendirebileceğimiz bir konuma gelmek."

Szafnauer, Monako kendilerine uygun bir pist olmadığı için aldıkları sonuçtan memnun olduğunu da ekledi.

"Monako'nun karakteristiği aracımıza pek uymamasına rağmen rekabetçi bir hafta sonu geçirdik."

"Bizim için dersler çıkarabileceğimiz iyi bir hafta sonuydu ve aracımızı farklı pist türlerinde daha iyi hale getirmek için bu bilgileri kullanabiliriz."

"Sıralama turlarında her iki sürücümüz de ilk altı içerisinde ya da civarında olabilecek potansiyele sahip olduklarını gösterdiler."

"Henüz cuma gününden pazara temiz bir hafta sonu geçirip, gerçek potansiyelimizi tam manasıyla gösteremedik. Şimdi bunu yapmayı istiyoruz ve piste çıkmak için sabırsızlanıyoruz."

"Bu çifte yarıştaki hedefimiz iki araçla birden puan almak olacak."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alpine, baküye, bazı, getirecek, güncellemeler, piste özgü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Steiner, pilotlarıın uyardı: "Bakü'de kaza yapmamalıyız" KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:32
Vettel: "Bakü benim için özel bir yarış" KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:29
Verstappen: "Bakü'de yarım kalan bir işim var" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:26
Hill: "Mick'in kazası olduğundan daha kötü göründü" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:45
Verstappen: "2028 sezonunun ardından belki emekli olurum" KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 19:51




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net