Forum Logo




Tsunoda: "Perez'in yeni kontrat imzalamasından memnun değilim fakat bunu hak etti"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2022, 12:54   #1
Çevrimdışı
Tsunoda: "Perez'in yeni kontrat imzalamasından memnun değilim fakat bunu hak etti"




Tsunoda: "Perez'in yeni kontrat imzalamasından memnun değilim fakat bunu hak etti"
Www.TrendForum.Net

AlphaTauri pilotu Yuki Tsunoda, Red Bull'a geçme hayali kurduğu için Sergio Perez'in yeni kontratından memnun olmadığını fakat Meksikalı sürücünün bu anlaşmayı hak ettiğini dile getirdi.



Meksikalı sürücü, bu yıl geride kalan yedi yarışta güçlü bir performans sergiledi ve en az iki sezon daha Red Bull için yarışacak.

Red Bull, ana takıma genellikle kendi yetiştirdiği sürücüleri getiriyor ve Perez'in takımda kalmasıyla, Yuki Tsunoda ya da Pierre Gasly -ayrılmak istemedikleri takdirde- en az iki sezon daha bu takımda yarışmak zorunda kalacak.

Eğer beklenen performansı veremezlerse de koltuklarına F2'deki genç Red Bull pilotları geçebilir.

Perez'in yeni kontratının kendi üzerinde baskı yaratıp yaratmadığı sorusuna Tsunoda, "Şu anda pek değil. Ben sadece yapmam gereken işe odaklanıyorum."

"Checo'nun yeni kontrat imzalamasından memnun olduğumu söyleyemem. Red Bull & AlphaTauri birlikteliğini ele alırsak, bunlar birbirlerine yakın takımlar ve orası hedeflediğim takımlardan birisi."

"Fakat aynı zamanda Checo yeni kontratı hak etti."

"Üzerimde çok fazla baskı yok çünkü şu anda (Red Bull programındaki) diğer F2 sürücülerine kıyasla iyi performans gösterdiğime inanıyorum."

"Ayrıca şu anda AlphaTauri'den çok memnunum. Buradaki insanlardan memnunum ve birlikte iyi çalışıyoruz. Takıma giderek daha fazla alışıyorum, tüm takımla daha fazla iletişim kuruyorum ve onlar gerçekten çok arkadaş canlısı."

"Yani tüm takım aynı yönde ilerliyor ve aracı geliştiriyor. Birlikte çalışmaktan keyif alıyoruz. Bu yüzden AlphaTauri'de mutluyum. Başka bir takıma geçmeyi düşünmüyorum hatta Red Bull'u bile pek düşünmüyordum." dedi.

Gelecek yıl hakkında kendisine ne söylendiği sorusuna Tsunoda, "Gelecek yıl hakkında henüz pek bir şey duymadım. Bu yüzden şimdi yapmam gereken işe ve mümkün olduğunca çok puan toplamaya odaklanıyorum."

"Sonrasında ne olacağını göreceğiz." dedi.

Tsunoda orta grupta yarışmanın kendisi için kötü bir şey olduğuna inanmıyor.

"Kendi açımdan, orta gruptaki bir takımda kalmanın kötü olduğunu düşünmüyorum. Aracı nasıl daha iyi hale getirebileceğimi, seanslardan nasıl en iyi şekilde faydalanacağımı ve en iyi takımda yarışırken ihtiyaç duyulabilecek daha pek çok şeyi burada öğreniyorum."

"Yani mevcut takımımdan çok şey öğrenebilirim. Dediğim gibi burada mutluyum ve onlardan çok şey öğreniyorum."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
tsunoda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Marko: "Perez arayı kapattı fakat Verstappen daha hızlı" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:18
Ralf Schumacher: "Mick hata yapıyor fakat Haas'ın da gelişmesi gerekiyor" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:10
Marko: "Perez'le yeni kontratı Monako GP öncesi imzaladık" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 11:46
Horner: "Red Bull, Verstappen'in veya Perez'in şampiyonluğu kazanmasından memnun olur KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 21:03
Tsunoda, "gridin en iyisi" olarak gördüğü Verstappen ile takım arkadaşı olmak istiyor KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 21:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net