Forum Logo




Gasly: "Perez, Red Bull'un ikinci pilottan istediği her şeyi karşılıyor"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2022, 12:58   #1
Çevrimdışı
Gasly: "Perez, Red Bull'un ikinci pilottan istediği her şeyi karşılıyor"




Gasly: "Perez, Red Bull'un ikinci pilottan istediği her şeyi karşılıyor"
Www.TrendForum.Net

AlphaTauri pilotu Pierre Gasly, bu yıl ortaya koyduğu performanstan sonra Sergio Perez'in yeni kontratına şaşırmadığını dile getirdi.



Red Bull, 2023 ve 2024 sezonları için Sergio Perez'le devam etme kararı alırken, bu Pierre Gasly için büyük bir hayal kırıklığı anlamına da geliyor.

Çünkü Fransız sürücü, 2019'da AlphaTauri/Toro Rosso'ya gönderildiğinden bu yana ana takıma çıkmanın hayalini kuruyordu.

Fakat bu, en azından 2025'e kadar gerçekleşmeyecek ve Gasly, mevcut duruma pek şaşırmadığını söylüyor.

Perez'in kontrat yenilemesi haberlerine ne tepki verdiği sorulduğunda Gasly, "Size söyleyebileceğim tek şey bunun mantıklı göründüğü olabilir. Benim için sürpriz olmadı çünkü ben, objektif bir insanım."

"Perez, Red Bull'un ikinci sürücüden beklediği her şeyi karşılıyor. Bu sezon çok iyi bir performans sergiliyor, çok hızlı. İnanılmaz bir sezon geçiriyor."

"Takıma maddi anlamda biraz destek ve iyi bir deneyim getiriyor. Ayrıca takımla da iyi şekilde anlaşıyor. Yani tüm bunlara bakarsanız benim için hiç de sürpriz olmadı. Fakat diğer tarafta kariyerim ve sahip olduğum hedefleri elbette etkiliyor."

"Bu, şu anda Helmut Marko ile tartıştığımız bir konu ve hepimiz için en iyisini bulmaya ve neler olacağını görmeye çalışıyoruz." dedi.

Helmut Marko'nun "Gasly'nin AlphaTauri'den daha iyi bir alternatifi yok" yorumuna ilişkin Gasly, "Şu anda bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum."



"Gelecek yılla alakalı kontrat durumumun oldukça açık olduğunu düşünüyorum ve bunu Red Bull ile konuşmak gerekiyor. Şu anda bu konu hakkında daha fazla ayrıntıya girmek ya da konuşmak istemiyorum." dedi.

Gasly, mevcut durumdan dolayı duyduğu hayal kırıklığını ise gizlemedi.

"Geçen sene aracın daha rekabetçi olduğu zamanlarda, bir orta grup aracıyla neler yapabileceğimi gösterdim. Sadece geçen yıl değil, 2019 ve 2020 yılında da gösterdim."

"Elbette bu karar sonrası herkes için en iyisini bulmak gerekiyor. Şu anda AlphaTauri ile yarışıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Şu an zor zamanlar geçiriyoruz çünkü istediğimiz kadar rekabetçi değiliz. Fakat her şeyimi veriyorum."

"Elbette geçen yılki kadar rekabetçi değiliz ve mevcut durum heyecan verici değil. Geçen sene sıralama turlarında 6. olabiliyorduk hatta kaç kez Charles'ın yanından başladığımı saymadım bile."

"Bir yılda işlerin bu kadar çabuk değişmesi çılgınca. Bir tarafta Charles şampiyonluk savaşı veriyor, bir tarafta biz zar zor ilk ona girmek için savaşıyoruz."

"Yani daha zor bir dönemdeyiz. Fakat aynı zamanda takımı geliştirmeye çalışmanın zorluğunu da seviyorum."

"Yine de kendim için belirlediğim hedefler var ve bunlar sadece ilk ona girmek için savaşmaktan daha fazlasını kapsıyor."

"Her gün, uğruna çalıştığım şey bu değil. Bundan daha fazlasını istiyorum. Ön tarafta savaşmak istiyorum fakat dediğim gibi ilk önceliğim, AlphaTauri için mümkün olan en iyi performansı sergilemek."

"Sonrasında Helmut ile hepimiz için en iyisinin ne olduğunu, ne yaptığımızı ve 10 yıllık ilişkinin ardından ne yapacağımızı tartışacağız. Beni çocukluğumdan beri tanıyorlar. Helmut ile gerçekten iyi bir ilişkiye sahibiz ve bence sadece hepimizin için en iyi çözümü bulmamız gerekiyor."

Marko ile Perez'in kontratı yenilendikten sonra mı görüştüğü sorusuna Gasly, "Hayır, öncesinde. Bu yüzden benim için sürpriz dahi değildi."

"Her şeyin netleşmesi bence iyi bir şey. Açık olmak ve her şeyin nasıl gideceğini bilmek her zaman için iyidir. Bunun kasım ya da aralık ayında netleştiği bir durum içerisinde olmak istemezsiniz." dedi.

Gasly, 2023 sonrası için başka yerlere bakacağını da gizlemiyor.

"2023'ün ötesinde herhangi bir anlaşmam olmadığı için tüm seçenekleri göz önünde bulunduracağım. Şimdilik bekleyip görmemiz gerekiyor. Fakat dediğim gibi bunlar Helmut ile konuşmamız gereken şeyler."

"Belli ki beni tutmayı, programda kalmamı istiyorlar. Fakat dediğim gibi bunun nasıl ilerleyeceğini görmemiz gerekiyor."

"Şu anda ayrıntı vermek ve olup bitenler hakkında manşetleri süslemek istemiyorum. Dediğim gibi her şeyi zaman içerisinde göreceğiz. Söyleyebileceğim pek bir şey yok."

Motosport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
gasly


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Red Bull: "Perez, RB18'de Verstappen kadar rahat" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:50
Horner: "Red Bull, Verstappen'in veya Perez'in şampiyonluğu kazanmasından memnun olur KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 21:03
Albers: "Perez, Red Bull'da hâlâ iki numara" KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 21:03
Palmer: "Red Bull'a zaferi Gasly getirdi" KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 21:00
McNish: "Perez'in performansı, Red Bull'un başını ağrıtacak" KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 20:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net