Forum Logo




Magnussen'e göre iki yarış direktörünün bulunması "tutarsızlıklara" yol açıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2022, 13:23   #1
Çevrimdışı
Magnussen'e göre iki yarış direktörünün bulunması "tutarsızlıklara" yol açıyor




Magnussen'e göre iki yarış direktörünün bulunması "tutarsızlıklara" yol açıyor
Www.TrendForum.Net

Kevin Magnussen, bu sezon uygulamaya konulan iki yarış direktörü sisteminin birtakım tutarsızlıklara yol açtığını söylüyor.



FIA, geçtiğimiz sezonun son yarışı olan Abu Dhabi'de yaşananların ardından, yarış direktörü Michael Masi'yi görevden almış ve yerine Niels Wittich- Eduardo Freitas ikilisini getirmişti.

Eski DTM yarış direktörü Wittich Bahreyn-Miami arası görev yaparken, İspanya'dan itibaren WEC yarış direktörü Freitas görevi devralmıştı. İki isim, sezon boyunca dönüşümlü olarak görevi sürdürecekler.

Bakü'de geri dönmeye hazırlanan Wittich, daha antrenman seansları başlamadan pilotların dikkatini üstüne çekmeyi başardı. Sebebi ise, bir lastiğin tamamı geçmediği sürece pit çıkışındaki çizgiye dokunulmasına yönelik yasağın kaldırılması.

Bu hamle, Monako'da Ferrari'nin Red Bull'a karşı yaptığı başarısız bir itirazın ardından geldi. Monako'da hem Max Verstappen, hem Sergio Perez pitten çıkarken çizgiye değmişlerdi.

Ancak Abu Dhabi'nin ardından birçok düzenlemeyi daha sert bir şekilde uygulamaya çalışan yeni direktör kadrosunun birtakım tutarsızlıklara da yol açtığı yadsınamaz bir gerçek.

Perşembe günü konuşan Magnussen, eski direktör ve yeni direktörler arasında bir fark görüp görmediği sorulduğunda, "Bence birtakım farklılıklar var."

Devam etti: "Artık kuralların neleri açıkladığını anlamak biraz daha zor. Hakemler bunu anlamak için daha fazla çaba sarf etmeliler ve bizleri aydınlatmalılar."

"Geçmişte alınan kararların daha tutarlı olduğunu düşünüyorum. Hakemlerin kuralları yorumlama biçimlerinin veya genel olarak tavırlarının tamamen tutarlı olması güzel olurdu."

"Böylece biz de pilotlar olarak olup biteni daha iyi anlayabilirdik, ancak elimizdeki bu. FIA'daki değişimin ve yeni insanların gelmesinin birtakım nedenleri var."

"Bu konuda çok fazla endişelenmiyorum, bu hava durumu hakkında endişelenmek gibi. Değiştirebileceğim bir şey değil. Sadece başa çıkmaya çalışabilirim." dedi.

AlphaTauri pilotu Yuki Tsunoda ise,"FIA'ya güvenmiyorum. Her zaman süper tutarsızlar."

"Kendim adına, herhangi bir belaya bulaşmamak için yönetmeliğin ne dediğine bağlı kalacağım." dedi.



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıyor, bulunması, direktörünün, göre, iki, magnussene, tutarsızlıklara, yarış, yol


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Vettel: "Bakü benim için özel bir yarış" KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:29
FIA Başkanı: "Yarış direktörlerini Amazon'dan satın alamıyorum" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 20:22
Lobato: "Yarış kontrol eskiye göre daha kötü durumda" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:47
Brundle, yarış kontrolün Monako'daki "hararetli tartışmalarını" açıkladı KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:46
Magnussen: "Yarışı güç ünitesi sorunuyla bıraktık" KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 19:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net