Forum Logo




Herta: "Andretti dışında bir takımla F1'e geçiş için yaşlandım"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Ocak 2024, 20:20   #1
Çevrimiçi
Herta: "Andretti dışında bir takımla F1'e geçiş için yaşlandım"




Herta: "Andretti dışında bir takımla F1'e geçiş için yaşlandım"
Www.TrendForum.Net

Andretti Global'in IndyCar ası Colton Herta, Michael Andretti'nin 2025'te bu spora girme planları gerçekleşmediği sürece Formula 1'de bir araç bulmasının zaman alacağını kabul ediyor.



FIA, Andretti'nin yeni projesine, takımın F1 organizasyonu ve CEO'su Stefano Domenicali ile ticari şartlar üzerinde anlaşmaya varmasına bağlı olarak ekim ayında resmi onay verdi.

Mart ayında 24 yaşına basacak olan Herta, kariyerinde yedi IndyCar yarışı kazandı; bunların hepsi de Herta'nın Harding Steinbrenner Racing'deki çaylak yılında iki birincilikle sahneye çıkmasına destek olan Andretti Autosport ile gerçekleşti.

Andretti ile 2027 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor ve IndyCar gridindeki en yüksek maaşlı sürücülerin arasında yer alıyor.

2024 IndyCar sezonu öncesinde medyaya konuşan Herta, F1'e geçiş yapma şansının giderek azaldığını itiraf etti. Daha önce 2022'de AlphaTauri ve Alpine ile ilgili fırsatlarla ilişkilendirilmiş ve McLaren için testler yapmıştı.



Herta, "Biliyorsunuz, bence zaman çok hassas. Muhtemelen Andretti dışında bir takımla oraya gidemeyecek kadar yaşlandım."

"Evet, bu yüzden onların tarafıyla ilgili rapor edecek bir şeyim yok. Sanırım hedefleri hala bir Formula 1 takımı almak ve hala bunun için uğraşıyorlar."

"Eğer bu gerçekleşirse, bunun hangi zaman çizelgesi olduğunu, kaç yaşında olacağımı ve o noktada hayatımın neresinde olduğumu görmemiz gerekecek."

"Benim için şu anda asıl odak noktası IndyCar ve nereye gideceğini göreceğiz." dedi.



Herta kötü bir 2023 sezonu geçirdi ve iki pole pozisyonuna rağmen şampiyonada 10. oldu. Tek podyumunu Toronto'da elde ederken, Andretti'ye yeni katılan 25 yaşındaki Kyle Kirkwood, Long Beach Grand Prix'si de dahil olmak üzere iki zafer kazandı.

Herta, "Sanırım neyin yanlış gidebileceğinin görüldüğü bir sezon oldu. Evet, her şey karmakarışıktı."

"IndyCar'daki en kötü sezonum olduğu kesin. Sadece iki pole ve bir podyum elde ettim, galibiyet alamadım. Kariyerimde ilk kez bir yıl boyunca galibiyet alamadım."

"Hedefimiz tabii ki bunu geri kazanmak ve ileriye dönük olarak yarışlardaki tempo üzerinde çalışmak ve daha istikrarlı bir hafta sonu geçirmek."

"Kesinlikle kontrolümüz dışında olan bazı şeyler vardı ve kontrolümüzde olan pek çok şey de vardı. Bu yüzden, hatalar yaptığımız bazı yarışlara geri dönüp bakarak, bunları not ettiğimizden ve bu gibi şeylerin kesinlikle bir daha yaşanmayacağından emin olmak istiyoruz." dedi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
herta


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Şimdi yarış hızımızın nasıl ve ne kadar daha iyi olabileceğini görmek için bir sonraki yarışı bekliyorum." "Burada maalesef sıralama turlarında iyi KoJiRo Formula 1 0 02 Nisan 2023 12:41
"Palu ailesi davası"nda damat dışında tutuklu kalmadı Zeytin Ülkemizden Haberler 2 31 Mart 2023 15:49
Albon: "Güncellemelerle Red Bull konseptine geçiş yaptık" KoJiRo Formula 1 0 01 Temmuz 2022 09:27
Hakkinen: "Red Bull, dayanıklılık dışında her alanda çok güçlü" KoJiRo Formula 1 0 22 Haziran 2022 19:38
Stroll, "iyi strateji" sonrası puan aldığı için mutlu KoJiRo Formula 1 0 21 Haziran 2022 19:33




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net