![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
Ricciardo, çifte puandan ötürü oldukça mutlu
Ricciardo, çifte puandan ötürü oldukça mutlu Www.TrendForum.Net
McLaren pilotu Daniel Ricciardo, sıkıntılı geçen haftaların ardından puan barajına döndüğü için mutlu ve kaydettikleri ilerlemenin ardından Kanada'ya olumlu hissiyatlarla gidiyor.
![]() Daniel Ricciardo, puansız üç yarışın ardından Azerbaycan'da hafta sonu boyunca daha iyi bir görüntü sergiledi ve sert lastiklerle çıktığı ilk bölümü uzatması sayesinde avantaj elde ederek yarışı takım arkadaşı Lando Norris'in bir sıra önünde sekizinci tamamladı. Son haftalarda koltuğunu kaybedebileceğine yönelik dedikodularla gündeme gelen Ricciardo, uzun süre sonra ilk kez performansının konuşulabileceği bir hafta sonunu geride bıraktı diyebiliriz. Yarış hakkında konuşan Avustralyalı pilot,, sağlam bir sonuç elde ettiklerini ve tüm hafta sonu oldukça rahat hissettiğini söylüyor. Ricciardo, "Yeniden puan almak, üstelik iki araçla birden puan almak sevindirici. Bu takım için de oldukça sağlam bir sonuç. "Fernando'nun [Alonso] özellikle üçüncü sektörde ciddi fark açtığını, neredeyse dokunulmaz olduğunu düşündüğümüze halen yapacak birtakım işlerimiz olduğu ortada. Ancak bir bütün olarak kesinlikle birçok olumlu ders çıkardığımız bir hafta sonuydu, ayrıca Monako'da yaşadıklarımı anlamlandırabilme fırsatı da yakaladım. Bundan memnunum." "Hafta sonu boyunca rahat hissettim. Bu sözleşmeyi geride kalmak için imzalamadım, elbette önlerde olmak istiyorum. Ancak şu anda bulunduğum yeri ve bir önceki hafta sonu bulunduğum yeri kıyaslarsanız olumlu bir sonuç elde ettik diyebiliriz." "Bakü zorlayıcı bir pist, burada sürüş yapmak belli derecede cesaret gerektiriyor. Ayrıca araçtayken kendine güvenmeye ihtiyacın var. Dolayısıyla, böyle bir pistte daha fazlasını elde etmek için çaba sarf etmemiz oldukça iyi bir adım." "Bir sonraki yarış Kanada'da, bir diğer düşük yere basma gücüne sahip cadde pistinde olacağız. Bu nedenle sonuçların benzer olacağını düşünüyorum. Bunun sebebi ise kesinlikle kaydettiğimiz ilerleme ve kazandığımız özgüven." dedi. ![]() Azerbaycan her ne kadar sürüş açısından Ricciardo'ya iyi hissettirse de, tüm pilotların hafta sonu boyunca etkilendiği sorundan o da muzdaripti: dalgalanma. Düşük hızda koşulan Monako'nun ardından %75'i tam gaz geçilen Bakü'de yeniden karşımıza çıkan dalgalanma sorunu, başta Mercedes ve Ferrari olmak üzere birçok takımı ciddi anlamda etkiledi. Özellikle start düzlüğüne gelirken oldukça yoğunlaşan sorun, Lewis Hamilton gibi birçok pilotun sağlık sorunları yaşamasına sebep olmuş durumda. Ricciardo da diğer birçok pilot gibi bu durumdan etkilendiğini söylerken, durumu izah etmek için kendini bir "basketbol topuna" benzetti. "Evet, diğerlerinin hissettiklerini hissetmekten korkuyorum çünkü dürüst olmak gerekirse, bugün kötüydü. Sadece acı vericiydi. "Sanki birileri sizi basketbol topu yerine koyup tıpkı bir profesyonel gibi sektiriyormuş gibi hissettiriyordu, tıpkı Stephen Curry'nin top sürmesi gibiydi. Kesinlikle normal değil, bunun hakkında bir şeyler yapılması gerekiyor." "Sezon başından beri bununla başa çıkmaya çalışan George [Russell] ve Lewis [Hamilton] gibi isimlerin ne hissettiklerini hayal dahi edemiyorum çünkü acı vericiydi." dedi. Motorsport
![]() |
İçeriği Sosyalleştir |
Etiketler |
çifte, mutlu, oldukça, puandan, ricciardo, ötürü |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ne/Mutlu/Türk’üm/Diyene~ | Rü_ | Trend Oyunlar | 100 | 07 Kasım 2024 11:52 |
Çifte Minareli Medrese - Erzurum | KoJiRo | Doğu Anadolu Bölgesi | 1 | 02 Ağustos 2023 08:21 |
Son dakika! Beşiktaş'tan çifte transfer | KoJiRo | Beşiktaş | 0 | 05 Haziran 2022 11:54 |
Rueda: "Çifte pit stop yapacak vaktimiz olduğunu düşünmüştük" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 02 Haziran 2022 21:05 |
Fenerbahçe'ye transferde çifte müjde! Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı | KoJiRo | Fenerbahçe | 0 | 02 Haziran 2022 20:17 |
TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2025
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net