Forum Logo




Alonso, Le Mans için Ferrari ile mi görüşüyor?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Haziran 2022, 19:50   #1
Çevrimiçi
Alonso, Le Mans için Ferrari ile mi görüşüyor?




Alonso, Le Mans için Ferrari ile mi görüşüyor?
Www.TrendForum.Net

20minutos'un haberine göre Ferrari, Le Mans 24 Saat'ta yeni hypercar araçlarından birisini sürmesi için Fernando Alonso ile görüşüyor.



Fernando Alonso'nun Alpine ile olan anlaşması 2022 sezonunun sonunda bitecek ve çifte dünya şampiyonunun gelecek yıl Fransız üreticide kalıp kalmayacağı şimdilik belirsiz.

Aslında Alonso'nun takımda kalacağına inanılıyordu ancak son haftalarda, özellikle de Luca de Meo'nun açıklamalarından sonra Oscar Piastri ismi ön plana çıktı.

Eğer Alpine, Piastri ile yarışmayı seçerse, o zaman Alonso emekli olmak durumunda kalabilir. Çünkü şu anda Alonso'nun gidebileceği takım sayısı çok az.

En olası seçenek Aston Martin olabilir fakat İngiliz ekip, eğer Sebastian Vettel emekli olmazsa, Alman pilotla devam etmeyi istiyor.

İspanyol 20minutes, Alonso için ilginç bir iddia ortaya attı ve Ferrari'nin 40 yaşındaki sürücü ile temas kurduğunu iddia etti. Fakat bu, F1'i kapsayan bir ilgi değil.

Ferrari, Alonso'ya Le Mans 24 Saat için ilgi duyuyor gibi görünüyor. İtalyan üretici, 2023'ten itibaren Le Mans'ın Hypercar sınıfına katılacak ve Alonso, daha önce iki kez kazandığı Le Mans 24 Saat için ideal isimlerden birisi.

WEC'in ana kategorisi gelecek yıl çok daha rekabetçi olacak çünkü seriye Ferrari'ye ek olarak Peugeot, Cadillac ve Porsche de katılacak.

Bu açıdan Alonso, Ferrari için biçilmiş kaftan olabilir ancak habere göre görüşmeler şu anda ilk temastan ibaret.

Diğer tarafta Piastri'nin Williams ile anlaşma imzalama ihtimali de var ve eğer böyle bir şey olursa, Alonso-Ferrari anlaşmasının gerçekleşmesi pek mümkün değil.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alonso, ferrari, görüşüyor, için, ile, mans


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sainz: "Takım ve Ferrari ailesi için zor bir gün" KoJiRo Formula 1 0 13 Haziran 2022 19:27
GP organizatörleri,sıralamaların Le Mans startıyla çakışmasından endişeli değil KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:03
Alonso, Bakü'de Schumacher'in rekorunu kıracak KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:33
Norris, F1 kariyeri bittikten sonra Le Mans'a girmeyi hedefliyor KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:07
Intel, Yarı İletken İş Birliği İçin Samsung ile Görüşüyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 31 Mayıs 2022 20:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net