Forum Logo




Hakkinen: "Red Bull, Ferrari'nin her hatasını cezalandıracak"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Haziran 2022, 20:00   #1
Çevrimdışı
Hakkinen: "Red Bull, Ferrari'nin her hatasını cezalandıracak"




Hakkinen: "Red Bull, Ferrari'nin her hatasını cezalandıracak"
Www.TrendForum.Net

Eski F1 dünya şampiyonu Mika Hakkinen, Red Bull'un sezonun kalan kısmında her şeyi doğru yapmaya ihtiyacı olduğuna inanıyor.



Ferrari pilotu Charles Leclerc, son dört yarışın tamamında pole pozisyonunu kazanmasına rağmen tek bir zafer dahi alamadı.

Monakolu pilot, Miami'de pist üstünde Max Verstappen'e geçilirken, İspanya'da lider giderken motor sorunu yaşadı ve yarışa veda etti.

Monako'da taktiksel hatayla geriye düşen Leclerc, Azerbaycan GP'de bir kez daha lider giderken motor sorunu yaşadı ve yolda kaldı.

Aynı hafta sonunda Red Bull'un duble yapmasıyla Ferrari, her iki şampiyonada da ciddi oranda geriye düştü.

Mika Hakkinen, Bakü yarışıyla ilgili değerlendirmesinde şöyle dedi: "Charles Leclerc, tüm bunların ardından artık şansın kendisinden yana olması için ne yapması gerektiğini merak ediyor olmalı."

"Son dört yarışın hepsinde pole pozisyonundaydı ve cumartesi günkü sıralama performansı gerçekten çok iyiydi."

"Araçtan çıkarabileceği her şeyi çıkardı."

"Bakü'de galibiyet için gerçekten yakın bir savaş olacaktı çünkü Max, Charles'la farkı kapatabileceğinden emindi. Fakat Ferrari'nin yaşadığı motor sorunundan ötürü neler olacağını asla göremedik."

"Ferrari, son üç yarışta neler kaybettiğini biliyor. Çünkü baktığınızda, bu süreçte iki kez motor sorunu yaşadılar ve ayrıca taktiksel anlamda yanlış değerlendirmelerde de bulundular. Teorik olarak Charles, Barselona, Monako ve Bakü'deki üç zaferi kaybetti."

"Geçen hafta hiçbir Ferrari pilotu finiş göremedi fakat böyle bir hafta sonunda Red Bull'un duble yapıp hem sürücüler hem de takımlar şampiyonasında farkı açmasıyla, durum tam bir felaketti."

"Haas ve Alfa Romeo gibi diğer iki Ferrari motorlu aracın yarış dışı kalma nedenini bulmak da ilginç olacak çünkü belirli bir sorun varsa bir an önce çözülmesi gerekiyor."

"Bu yılki şampiyonanın orta noktasından sadece üç yarış uzaktayız ve Ferrari dayanıklılık sorunlarının üstesinden gelip, taktik seçerken kendilerinden emin hareket etmeli."

"Red Bull, onların yaptığı her hatayı cezalandıracak. Bakü'de bunu bir kez daha gördük."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hakkinen


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Ferrari'nin dayanıklılık problemini çözme isteği başarılı olmadı" KoJiRo Formula 1 0 14 Haziran 2022 05:04
Hakkinen: "Monako, F1 takviminden çıkarılmamalı" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:26
Hakkinen, Red Bull'un baskı altında Ferrari'den daha iyi bir iş yaptığına inanıyor KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 21:05
Hill, Leclerc'i uyardı: "Ferrari, eleştirileri sineye çekmez" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 21:02
Binotto, Ferrari'nin "başarısız" protestosunun ardından FIA'dan yanıt bekliyor KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net