Forum Logo




Piastri, Williams ile yarışmaya bu yıl mı başlayacak ?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Haziran 2022, 20:04   #1
Çevrimiçi
Piastri, Williams ile yarışmaya bu yıl mı başlayacak ?




Piastri, Williams ile yarışmaya bu yıl mı başlayacak ?
Www.TrendForum.Net

Motorsport.com İtalya'nın haberine göre Oscar Piastri, 2023'te Latifi'nin yerini alarak Williams'a katılacak. Fakat bazı iddialara göre Kanadalı pilot, koltuğunu sezon bitmeden Avustralyalı sürücüye bırakabilir.



Oscar Piastri'nin geleceği belli olmuş durumda. Motorsport.com İtalya'nın kaynaklarına göre 21 yaşındaki sürücü, Formula 1'e Williams ile adım atacak ve artık spordaki günleri sayılı olan Nicholas Latifi'nin yerini alacak.

Fakat nerede ve ne zaman olacağı hâlâ belirsizliğini koruyor çünkü ortada iki olasılık var. Alpine'in genç sürücü programında yer alan ve bu yıl takımın yedek pilotluğuna getirilen Piastri, Fransız üreticinin desteğiyle Williams'a imza atmaya hazırlanıyor ve artık görüşmeler son aşamaya geldi.

Fakat Latifi, Formula 1'den daha erken bir noktada ayrılmayı seçerse, o zaman Piastri ilk yarışına bu yıl çıkabilir.

Bakü yarışının ardından Latifi'nin Montreal'de son yarışına katılacağı ve Formula 1 macerasına kendi ülkesinde son noktayı koyacağı söylentileri vardı ancak şu anda takımdan veya sürücü tarafından gelen herhangi bir doğrulama yok.

Latifi, Williams'a adım atarken ciddi sponsorlar getirmiş ve takımın bütçesine önemli bir katkıda bulunmuştu. Eğer sürücü, anlaşmayı erkenden feshetmeyi isterse, o zaman finansal tarafta bir karmaşa yaşanabilir.

Piastri, geçtiğimiz çarşamba günü Silverstone'a giderek 2021 Alpine aracıyla sürüş gerçekleştirmişti. Bir bakıma F1 öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başlayacak, ile, piastri, williams, yarışmaya, yıl


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alonso, Alpine ile F1'de yarışmaya devam etmeye hazırlanıyor KoJiRo Formula 1 0 15 Haziran 2022 19:54
Gran Canaria’da Jaka Lakovic Dönemi Başlayacak KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 20:18
Piastri, Silverstone'da Alpine ile piste çıktı KoJiRo Formula 1 0 14 Haziran 2022 19:59
Piastri, Williams ile anlaşmaya yakın KoJiRo Formula 1 0 14 Haziran 2022 05:07
Coronel: "Piastri'nin Williams ile yarışacağına dair çok güçlü söylentiler var" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net