Forum Logo




Horner: "Netflix'in çektiği takım patronları toplantısında, biraz tiyatro vardı"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Haziran 2022, 19:34   #1
Çevrimdışı
Horner: "Netflix'in çektiği takım patronları toplantısında, biraz tiyatro vardı"




Horner: "Netflix'in çektiği takım patronları toplantısında, biraz tiyatro vardı"
Www.TrendForum.Net

Red Bull'un Takım Patronu Christian Horner, Kanada GP hafta sonunda takım patronları arasında dalgalanmayla alakalı gerçekleştirilen ve NEtflix'in de kaydettiği toplantıda, bir miktar oyun olduğunu açığa çıkardı.



F1 CEO'su Stefano Domenicali, Cumartesi günü takım patronlarıyla geleneksel kahve toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantıda takım patronları arasında, FIA'nın teknik direktifi sonrası dalgalanmayla alakalı tartışmalar yaşandığı ortaya çıktı.

Mercedes'in Takım Patronu Toto Wolff, bazı takım patronlarının yaklaşımının zavalıca ve iki yüzlü olduğunu, politik oyunlar oynadıklarını söylemişti.

Diğer takım patronları, FIA'nın konuya dahil olma şekli konusunda daha az ses çıkardı. Özellikle de bu sene dalgalanmadan pek etkilenmeyen Red Bull'dan Horner, sessiz kalan isimlerden birisiydi.

Toplantı esnasında Ferrari ve Alpine, FIA'nın teknik direktifinin kuralları ihlal ettiğini, Mercedes takımının tabana eklediği ikinci desteklerin kurallara aykırı olduğunu ifade ettiler.

Sonrasında ise Horner, Wolff'e dalgalanma sorununun kurallardan değil Mercedes aracının konseptinden kaynaklandığını, bu yüzden çözümün tasarımda olduğunu ifade etmiş.

Bu toplantı, Netflix tarafından kaydedilen ilk takım patronları toplantısı olmuş.

Özel bir toplantıda Netflix'in olmasının iyi bir şey olup olmadığı sorulduğunda Horner, "O toplantıda bir miktar tiyatro olduğunu düşünüyorum."

"Biliyorsunuz, belki de Lewis'in yeni filmi çıkarken, [onlar] onu bunun için kaydettiriyorlar." şeklinde cevap verdi.



Aston Martin'in Takım Patronu Mike Krack de gerginliğin yaşandığı toplantıda bazılarının biraz duygusal davrandığını söyledi.

Mercedes, FIA'nın teknik direktifi sonrası W13'ün tabanının her iki tarafına ikinci destek kolunu ekledi ancak takımlardan gelen tepkinin üzerine sıralamalar öncesinde çıkardı.

Diğer takımların teknik direktifi sorgulaması, Mercedes'in tabanının protesto edilmesi ihtimalini ortaya çıkardı.

Horner, pistlerin yapısı nedeniyle Azerbaycan ve Kanada'da dalgalanma olmasını beklediklerini ancak Kanada'da bunun pek bir sorun oluşturmadığını söyledi.

Horner, "Tanıtılacak bazı şeyler var. Ancak özellikle ikinci destek kolu hayal kırıklığıydı çünkü bunun teknik forumda konuşulması gerekiyor. " dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
horner


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Horner: "Verstappen, çekiş sayesinde Sainz'ın önünde kaldı" KoJiRo Formula 1 0 21 Haziran 2022 19:55
Horner: "Perez'e giden 'savaş yok' talimatı takım emri değildi" KoJiRo Formula 1 0 13 Haziran 2022 19:38
Horner'dan Mercedes'e yanıt: "Eğer dalgalanma fazlaysa aracın yüksekliğini artırın" KoJiRo Formula 1 0 13 Haziran 2022 19:30
Horner: "Sonuçtan tamamen memnunum" KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 08:43
Horner: "Rakiplerimiz, arka kanadımızdaki sorun yüzünden FIA'ya gitti" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 08:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net