Forum Logo




Perez, Montreal'daki kaza sonrası boyun ağrısıyla boğuşuyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Haziran 2022, 19:47   #1
Çevrimdışı
Perez, Montreal'daki kaza sonrası boyun ağrısıyla boğuşuyor




Perez, Montreal'daki kaza sonrası boyun ağrısıyla boğuşuyor
Www.TrendForum.Net

Sergio Perez, Montreal'deki kazadan sonra boynunda kasılmalar ve ağrı olduğunu, şu anda bunun üzerinde çalıştığını söyledi.



Monako ve Bakü'deki iki güçlü yarışın ardından şampiyonada ikinci sıraya kadar yükselen Sergio Perez için işler Montreal'de tersine döndü.

Islak zeminde gerçekleştirilen sıralama turlarında aracının kontrolünü kaybederek kaza yapan Perez, 13. sıradan başladığı yarışta, vites kutusu sorunuyla yolda kaldı.

Bu yıl ikinci kez yarış dışı kalan Perez, şampiyonada 46 puan geriye düşmüş durumda ve mevcut durumdan ötürü epey hayal kırıklığı yaşıyor.

Ayrıca Perez, cumartesi günü yaşadığı kazanın ardından boynundan sakatlandığını dile getirdi.

Perez, Fox Sports'a şöyle dedi: "Bu kadar kötü bir günün ardından yeni haftaya başlamak her zaman için zordur... Fakat iyiyim, boynum iyileşiyor."

"Boynumda kazadan sonra hissetmediğim güçlü bir ağrı ve kasılma oldu. Canımı çok yakmaya başladı ama genel olarak iyiyim, her şey yolunda."



"Şu anda boynumdaki ağrı üzerinde çalışıyoruz ve egzersiz yapmıyorum. Silverstone'da %100 hazır olmak için boyun terapisi yapıyorum."

Perez, yolda kalmasına neden olan problemin "vites kutusu" olduğunu doğrularken, bunun hayal kırıklığı yarattığını gizlemedi.

"Bu bir vites kutu problemiydi. Aslında bu vites kutusunun son yarışıydı. Sınıra gelmişti ve ne yazık ki bozuldu."

"Her zaman farklı sebeplerle ortaya çıkan bu sorunları çözmek gerekiyor. Bu yıl yaşadığımız tüm dayanıklılık sorunları farklıydı. Bu yüzden çalışmaya devam etmeliyiz. Kaybedilen bu puanlar hiç şüphesiz şampiyona için epey pahalıya patlıyor."

Sorunun cumartesi günkü kazayla ilgili olup olmadığı sorusuna Perez, "Hayır, bu sorunun benim kazamla ilgisi yok. Vites kutusu ömrünün sonundaydı."

"Bu tür durumla iyi şekilde kontrol etmemiz gerekiyor. Dayanıklılık sorunları nedeniyle yarış dışı kalmak çok acı verici." cevabını verdi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağrısıyla, boğuşuyor, boyun, kaza, montrealdaki, perez, sonrası


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Perez, Montreal'de Bakü performansını telafi etmek istiyor KoJiRo Formula 1 0 16 Haziran 2022 19:45
Mustafa Keser: Bülent Ersoy bir kaza kurşunuydu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 15 Haziran 2022 08:35
Sinem Ünsal'dan kaza sonrası ilk fotoğraf KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 09 Haziran 2022 13:00
Marko, Monako GP sonrası Red Bull'un stratejistini övdü KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:53
Boyun Bölgesindeki Kırışıklık ve Sarkmaları Önlemenin 6 Etkili Yolu DeepSilence Vücut ve Cilt Bakımı 0 23 Mayıs 2022 11:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net