Forum Logo




Sainz, artık kaza yapma korkusu olmadan aracı zorlayabiliyormuş


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Haziran 2022, 19:59   #1
Çevrimdışı
Sainz, artık kaza yapma korkusu olmadan aracı zorlayabiliyormuş




Sainz, artık kaza yapma korkusu olmadan aracı zorlayabiliyormuş
Www.TrendForum.Net

Carlos Sainz, Kanada Grand Prix'sinde araçta daha rahat hissettiğini ve nihayetinde "kontrolü kaybetme korkusu olmadan son hız gidebildiğini" söyledi.



Sainz, 2022'nin ilk yarışlarında takım arkadaşı Charles Leclerc'e kıyasla sıkıntı yaşadı ve yeni düzenlemelere göre üretilen araçtan en iyisini almakta zorlandı.

İspanyol, Suudi Arabistan, Imola ve Azerbaycan'da yarış dışı kaldığı için araçta yeterince zaman geçiremedi ve bu durum, momentum kazanmasını engelledi.

Fakat Sainz, Kanada Grand Prix'sinde damalı bayrağa kadar Max Verstappen'i kovalarken pistteki en hızlı pilottu.

Ferrari pilotu, ilk galibiyetini kovalarken Red Bull'un dünya şampiyonunu geçemediği için hayal kırıklığına uğrasa da, F1-75'in sınırlarını zorlamakta daha rahat hissettiği için Montreal'de kendisi adına bir adım attığını belirtti. Sainz, Verstappen'i geçmeye çalışırken "duvarla arasında bir inç dahi bırakmadığını" söyledi.

Artık düzenli olarak Verstappen ve Leclerc ile mücadele edebileceğini düşünüp düşünmediği sorulan Sainz, şu cevabı verdi: "Umarım ama birkaç yarış önce dediğim gibi, yarıştan yarışa ilerlemek istiyorum. Yani şampiyona veya başka bir şey hakkında çok fazla düşünmek istemiyorum."

"Bir piste gitmeye ve kendime iyi bir performans aralığı yaratıp, araçta rahat hissetmeye odaklanmak istiyorum. Bu hafta sonu bunu yaptığımı düşünüyorum. Birinci antrenmandan itibaren hem sıralama hem de yarış temposunda çok hızlı göründüm."

"Yarışta Barselona'da olduğu gibi aracın kontrolünü kaybetme korkusu olmadan son hız gittim."

"İyi bir ilerleme kaydettik; aracı biraz daha benim isteğime göre yapmak için birkaç değişiklik yaptık ve işe yaradı gibi görünüyor."

"Fakat aynı zamanda daha fazla piste gitmem gerekiyor. Düzgün bir his almam için daha farklı virajlara ihtiyacım var."



Ferrari takım patronu Mattia Binotto, Sainz'ın artık düzenli olarak galibiyet için yarışabileceğini gösterdiğini söyledi. Binotto ayrıca, takımlar şampiyonluğu için Red Bull ile mücadele ederken Sainz'in takımın kendisine güvenebileceğini göstermesinin de önemli olduğunu belirtti.

Binotto, "Çok iyi bir yarış oldu ve bence her yarış daha da güven kazanıyor, sürüşünü geliştiriyor ve git gide daha hızlı oluyor. Mutlu ve daha rahat."

"Önümüzdeki yarışlarda kendisinin de yarış galibiyeti için mücadele edebileceğini kanıtlayacağına eminim. Sürüşünden oldukça memnunum ve bizim için de ona güvenebilmek ve çok hızlı olabildiğini bilmek önemli." dedi.

Binotto, sıralamanın Sainz'ın kendini geliştirmesi gereken bir alan olduğunu söyledi.

Sainz, Leclerc'in grid cezası aldığı Montreal dışında şimdiye kadar tüm sıralamalarda takım arkadaşına yenildi.

Binotto, "Red Bull ve Max ile böylesine yakın bir mücadelede kazanmak için bütün hafta sonu boyunca mükemmel olmalısınız."

"Fakat tam tersine Carlos'un sıralaması mükemmel değildi. Bu da ona pahalıya mal oldu çünkü önde olmak veya kovalamak farklı meseleler." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aracı, artık, kaza, korkusu, olmadan, sainz, yapma, zorlayabiliyormuş


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
10 Cc - Johnny Yapma KoJiRo Yabancı Şarkı Sözleri 0 19 Haziran 2022 15:30
Sasha Djordjevic: “Anadolu Efes Gibi Bir Rakibe Karşı Cesaret Olmadan Kazanamazsınız” KoJiRo Basketbol 0 17 Haziran 2022 21:23
Steve Kerr:Curry Olmadan Bunların Hiçbiri Yaşanmazdı,Kariyerinin En Büyük Başarısı KoJiRo Basketbol 0 17 Haziran 2022 21:12
Sainz: "Artık aracı daha iyi anlıyorum" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 22:11
Ailurofobi ( Kedi Korkusu ) Tedavisi DeepSilence Trend Ansiklopedi 1 31 Mayıs 2022 15:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net