Forum Logo




Albon: "Williams F1 aracındaki zayıflıkları nasıl gidereceğimiz konusunda net değiliz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Haziran 2022, 20:04   #1
Çevrimdışı
Albon: "Williams F1 aracındaki zayıflıkları nasıl gidereceğimiz konusunda net değiliz




Albon: "Williams F1 aracındaki zayıflıkları nasıl gidereceğimiz konusunda net değiliz
Www.TrendForum.Net

Alex Albon, 2022 Williams F1 aracında "çözümleri konusunda net olunmayan" denge sorunları olduğunu dile getirdi.



Williams, bu sezon diğer orta sıra takımlarıyla düzenli bir şekilde mücadele etmekte zorlandı ve İngiliz takım, Britanya Grand Prix'si öncesinde Markalar Şampiyonası'nda son sırada yer alıyor.

Bu sezon Williams'ın topladığı 3 puanın 3'ü de Albon'dan geldi. Karşısına çıkan fırsatları değerlendiren Albon; Avustralya'da onuncu, Miami'de ise 9. olarak takımına 3 puan getirdi.

Albon'un takım arkadaşı Nicholas Latifi, geçtiğimiz günlerde, bu sezon henüz büyük bir güncelleme getirilemeyen Williams FW44'te yaşadığı "temel" sorunlardan bahsetmişti.

Williams, gelecek yarışlar için bir güncelleme paketi getirmeyi planlıyor ve bu paket, Silverstone'a dahi getirilebilir. Fakat Albon, takımın, şu an yaşadığı sorunlarla nasıl baş edeceği konusunda net olmadığını dile getirdi.

Konu hakkında konuşan Taylandlı pilot, şunları söyledi: "Herkes güncellemeler getiriyor, biz ise bir süredir büyük bir güncelleme getirmedik. İşin bir de bu tarafı var."

"Denge tarafında araçta bir zayıf noktamız var ve gelecek güncellemelerle bu sorunu nasıl çözeceğimiz konusunda pek net değiliz."

"Sorunlarımızın çoğu, aracın virajlardaki karakteristiklerine dayanıyor. Umuyorum ki güncellemeler aracı daha iyi bir aralığa sokacak. Ancak şu anda aracın viraj karakteristikleri, işimizi çetrefilli hâle getiriyor."

"Durum pistten piste değişiyor. Mesela Kanada'da yüksek hızlı şikanlar var. Burada tur içerisinde viraj hızı-düzlük hızı arasında iyi bir denge yakalamak zor oluyor."



Williams, bu sezon sıralama turlarında ikinci bölüme sadece iki kez kalabildi. İki seferde de Albon Q2'ye kalan isim oldu.

Kanada hafta sonunda konuşan Takım Patronu Jost Capito, takımın "aracın görünüşünü değiştirecek" büyük güncelleme paketini Silverstone'a yetiştirmek için "sıkı çalıştığını" belirtmişti.

Güncelleme paketi hakkında konuşan Capito, "CFD, rüzgar tüneli ve simülatörden gelen sonuçları görüyoruz ama güncellemelerin pistte nasıl çalışacağını da görmemiz gerek. Eğer teoride gördüğümüzü piste yansıtırsak, ileri doğru bir adım atacağızdır." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
albon williams, aracındaki, değiliz, gidereceğimiz, konusunda, nasıl, net, zayıflıkları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Binotto: "Dayanıklılık anlamında istediğimiz seviyede değiliz" KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 18:48
Wolff:"Mercedesin F1 aracındaki sürüklenme fazla,bu yüzden arkasında paraşüt var gibi KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 14:54
Marko: "Max'in aracındaki DRS sorunlarını çözdük" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 11:56
Williams: "Latifi'nin yaşadığı sorunların ardında güven eksikliği var" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:03
Russell: "Albon, Williams'ta olağanüstü bir iş yaptı" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net