Forum Logo




Ocon: "Umarım yeni güncellemelerle birkaç iyi hafta sonu daha geçirebiliriz"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Haziran 2022, 18:05   #1
Çevrimdışı
Ocon: "Umarım yeni güncellemelerle birkaç iyi hafta sonu daha geçirebiliriz"




Ocon: "Umarım yeni güncellemelerle birkaç iyi hafta sonu daha geçirebiliriz"
Www.TrendForum.Net

Alpine pilotu Esteban Ocon, Silverstone'a getirecekleri güncellemeler sayesinde birkaç iyi hafta sonu daha geçirmelerini umuyor.



Esteban Ocon, bu yıl şimdiye kadar düzenli puan toplayan isimlerden birisi oldu ve Kanada GP'de sessiz sedasız altıncı olarak güçlü formunu sürdürdü.

Silverstone yarışı öncesi konuşan Ocon, sözlerine Kanada GP'yi değerlendirerek başladı ve şöyle dedi: "Kanada'dan gururla ve pek çok puan kazanarak ayrıldık."

"Aracın hızı iki araçla birden puan kazanmamızı sağlayacak seviyedeydi ve hedefimiz, takımlar şampiyonasındaki dördüncülük savaşı için ivmemizi korumaktı. Biz de tam olarak bunu yaptık."

"Şimdi daha fazla mücadele edebilmek amacıyla bir sonraki yarışı sabırsızlıkla bekliyoruz. Silverstone'a bazı güncellemeler getireceğiz ve umarım birkaç iyi hafta sonu geçirebiliriz."

"Kendi açımdan geride kalan bir haftalık boşluğu, yoğun çifte yarışın yorgunluğunu atmak için kullandım fakat tabii ki Silverstone ve Avusturya'daki yarışa da hazırlandım."

"Bu hafta fabrikada mühendislerle son yarışa odaklandım ve simülatörde hazırlık yaptım. Tüm takımın, iki ev yarışımızdan birisi olan Silverstone'u sabırsızlıkla beklediğini düşünüyorum."

"Silverstone takvimdeki en hızlı pistlerden biri ve bundan ötürü burada yarışmaktan epey keyif alıyorum. Maggotts, Becketts ve Copse gibi virajlar, sürücüler ve mühendisler için büyük zorluklara neden oluyor."

"Hava durumu da orada önemli bir faktör geçmişte olduğu gibi pistin karakteristiğini değiştirerek bazı unutulmaz yarışlara yol açabilir."

"Umarım Alpine için iyi bir sonuç alabiliriz."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ocon


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bottas: "Doğru ayarları bulursak Silverstone'da iyi bir hafta sonu geçirebiliriz" KoJiRo Formula 1 0 29 Haziran 2022 20:39
Binotto: "Bu hafta sonu hasarı en aza indirmeyi amaçlıyorduk" KoJiRo Formula 1 0 20 Haziran 2022 19:59
Perez: "Bu hafta sonu benim için her şey kötü gitti" KoJiRo Formula 1 0 20 Haziran 2022 19:42
Alonso: "Bizim için inanılmaz bir hafta sonu oluyor" KoJiRo Formula 1 0 19 Haziran 2022 10:02
Ocon: "Umarım tempomuzu koruyabiliriz" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 11:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net