Forum Logo




Galatasaray'ın 3 başarı sırrı!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Nisan 2023, 11:55   #1
Çevrimdışı
Galatasaray'ın 3 başarı sırrı!




Galatasaray'ın 3 başarı sırrı!
Www.TrendForum.Net

Konya mağlubiyetiyle sarsılsa da taraftarları önünde kazanıp yeni bir sürprize izin vermedi. 23. şampiyonluğa inanç artarken sarı-kırmızılı ekibin başarısının sırrı konuşulmaya başladı.

GALATASARAY'IN 3 BAŞARI SIRRI

Galatasaray'da yüzler yeniden gülmeye başladı. Deplasmanda alınan Konyaspor mağlubiyetinin ardından 14 maçlık tarihi serisi sona eren sarı-kırmızılı ekipte, üstüne gelen hakem hatalarının da etkisiyle moraller bozulmuştu. Ancak Aslan bir kez daha küllerinden doğmayı başardı.

İŞTE ZİRVEYE ÇIKAN FAKTÖRLER

Geçen sezonu 13. sırada tamamlayan, Okan Buruk'la takımı sıfırlayan Galatasaray, Adana Demirspor'u Midtsjö ve Zaniolo'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek yeniden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Peki her düştüğünde yerden kalkmasını bilen Aslan'ın başarısının sırrı ne? İşte Galatasaray'ı zirveye çıkaran önemli etkenler:

SİSTEM VE OYUN ANLAYIŞI OTURDU

Kötü sonuçlar gelse de Okan Buruk'un tartışılmasına izin verilmedi. Taraftar her durumda hocanın arkasında durdu. Buruk sistemini ve oyun anlayışını takıma iyi empoze etti. Başarının bu sistemle geleceğine herkes inandığı için sorun olmadı. Geçen sezon Avrupa'da başarılı olup ligde hayal kırıklığı yaşandı. Bu sezon sadece lig ve kupa olduğu için konsantrasyon dağılmadı. Rakipler mükemmel şekilde incelendi.

MAÇLAR KAZANILDIKÇA GÜVEN ARTTI

Kötü oynan maçların bile kazanılması önce yönetimin Buruk'a güvenini artırdı. Ardından oyuncuların sisteme olan inançları yükseldi. Hocanın kendine güveni tavan yaptı. Son olarak taraftarın da hocaya ve takıma olan inançları arttı. Camianın kendine güveni yerine geldi. Sürekli maç kazandıkça herkes havaya girdi. Bu da takım, yönetim, camia ve taraftarın inancını artırdı. Baskı yerine pozitif bir hava ortaya çıktı.

YÖNETİM ÜZERİNE DÜŞENI YAPTI

Dursun Özbek yönetimi, hiç düşünmeden teknik direktör Okan Buruk'u takımın başına getirdi ve ne olursa olsun arkasında durdu. Koordineli çalışıldı. Başkanvekili Erden Timur yönetim ve takım arasında köprü vazifesi gördü. Zamanında hatta zamanından önce oyuncu maaşlarının ödenmesi etkili oldu. Planlı ve programlı gidildi. 'Gençleştirme' denilerek kaybedilen geçen sezonun ardından bu sezon transferde garanti oyunculara yatırım yapıldı.

Webaslan.com
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başarı, galatasarayın, sırrı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Başarı tanımın nedir ? Sır Trend Sorular 1 16 Mart 2023 06:17
İyi menemenin sırrı DeepSilence Trend Sözlük 4 29 Kasım 2022 20:26
Uzun süreli ilişkinin sırrı Rima Trend Sözlük 3 31 Temmuz 2022 22:09
''Başarı istiyorsa tek şansı var!'' KoJiRo Beşiktaş 0 17 Haziran 2022 21:50
Sırrı Tevhidi DeepSilence İslam ve Din 0 26 Mayıs 2022 09:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net