Forum Logo




Galatasaray'da Emre Akbaba'dan beklenmedik karar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mayıs 2022, 21:49   #1
Çevrimdışı
Galatasaray'da Emre Akbaba'dan beklenmedik karar




Galatasaray'da Emre Akbaba'dan beklenmedik karar
Www.TrendForum.Net

Alanyaspor ile olan kiralık sözleşmesinin bitiminin ardından Galatasaray'a dönmesi beklenen Emre Akbaba'da flaş bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...



Burak Elmas'ın ibra edilmemesi, Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan seçimin iptali ve ardından Haziran ayında yapılacak seçimler Galatasaray'da kaos ortamı yarattı. Sarı-kırmızılılarda hem başkan hem de teknik direktör konusunda belirsizliğin devam ettiği süreçte Emre Akbaba flaş bir karar aldı.

Ağır sakatlıklar kariyerini etkiledi

Galatasaray’a 2018’de 4 milyon euroya büyük umutlarla transfer olan Emre Akbaba ilk döneminde iyi performans sergilemiş ama daha sonra geçirdiği ağır sakatlıklar nedeniyle katkı verememişti. Buna rağmen geçen sezon başında 3 senelik yeni kontrat yapılan Emre Akbaba sürpriz şekilde Alanyaspor’a kiralanmıştı.




Şampiyonlukta kadroda yer aldı

Emre Akbaba, 2018’den bu yana Galatasaray’da 73 resmi maça çıktı, 14 gol atıp 8 asist yaptı. 2019’daki Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarında Emre Akbaba da kadrodaydı.

Kaos ortamından çekiniyor

Emre Akbaba’nın geri dönüşü için ilginç bir durum ortaya çıktı. Milliyet'te yer alan habere göre; Kiralık olarak gittiği Alanyaspor’da başarılı bir sezon geçirip lig ve kupada 13 gol, 6 asistle dikkatleri üzerine çeken 30 yaşındaki oyuncu kaos ortamından çekiniyor.

Geri dönmeye sıcak bakmıyor


Galatasaray ile 3 yıllık yeni kontrat yaptıktan sonra Alanyaspor’a kiralanan 30 yaşındaki orta sahanın taraftar baskısı ve sosyal medya tepkisinden dolayı geri dönmeye sıcak bakmadığı öğrenildi. Alanyaspor yönetiminin kulüpte kalmak isteyen Emre Akbaba’nın bonservisini almak için Galatasaray’daki seçimleri beklediği belirtildi.

Ajansspor
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
akbabadan, beklenmedik, emre, galatasarayda, karar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Akraba akbaba Razor Trend Sözlük 3 02 Ekim 2022 23:23
Akbaba mamihlapinatapai Hayvanlar Alemi 1 29 Temmuz 2022 22:08
Emre Kocadağ futbolun patronu oluyor KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:36
Beşiktaş'ta büyük restleşme! Mesut Urgancılar & Emre Kocadağ.. KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:27
Galatasaray'da beklenmedik ayrılık; Omar! KoJiRo Galatasaray 0 25 Mayıs 2022 22:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net