Forum Logo




Galatasaray gözünü karattı! Orta sahaya 2 Arjantinli, transferde büyük bomba...


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence
  • 1 Post By f8r7t

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Haziran 2023, 23:55   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Galatasaray gözünü karattı! Orta sahaya 2 Arjantinli, transferde büyük bomba...




Galatasaray gözünü karattı! Orta sahaya 2 Arjantinli, transferde büyük bomba...
Www.TrendForum.Net



2.5 MİLYON EURO'DAN 4 YILLIK SÖZLEŞME
Çizme medyası, Juventus’la kiralık kontratı biten ve PSG’nin yeni sezon planları arasında yer almayan 28 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’a, 2.5 milyon Euro yıllık maaş ve 4 senelik kontrat karşılığında “Evet” dediğini, Cim Bom’un PSG’ye de bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro ödeyeceğini ileri sürdü.

ICARDINİN YAKIN DOSTU
Transferin resmiyete kavuşması halinde Paredes - Icardi ikilisinin takımda nasıl bir uyum sergileyeceği de merak konusu. Daha önce birlikte PSG forması giyen iki yıldız, bu kez birlikte Galatasaray’ı hedeflerine kavuşturmaya çalışacak.

DEV BONSERVİS ÖDENDİ
Leandro Paredes, PSG’den önce Zenit, Roma ve Boca Juniors gibi devlerde de oynadı. Tecrübeli futbolcunun bonservisi için şu ana kadar kulüpler tam 70 milyon Euro’luk ödeme yaptı.

LAZIO, TORREIRA'NIN PEŞİNDE
Her ne kadar Leandro Paredes transferinde Galatasaray mutlu sona çok yaklaşmış olsa da takımın en kilit oyuncularından biriyle yol ayrımına gelindi. Lucas Torreira ile Lazio arasında transfer görüşmeleri başladı. İtalyan ekibinin hocası Sarri, bu transferde çok ısrarcı. Galatasaray Yönetimi, 27 yaşındaki ön liberoyu bırakmayı kesinlikle istemiyor.

İSTENEN ÜCRET BELLİ
Ancak daha önce Fiorentina’da kiralık oynayan Torreira’nın yeniden Serie A’ya dönmek istediği de biliniyor. Sarı-Kırmızılılar, Lazio’dan resmi teklif gelmesi durumunda kapıyı 30 milyon Euro’dan açmayı planlıyor.

TAVRI BELİRLEYİCİ OLACAK
Tatile çıkmadan önce Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede, tekliflere rağmen 1 yıl daha SarıKırmızılı takımda kalmaya sıcak baktığını belirten Lucas Torreira’nın tavrı, bu transferde belirleyici olacak. Yine de kulübe 30 milyon Euro’ya yakın bir teklif gelmesi durumunda, acil paraya ihtiyacı olan yönetimin bunu geri çevirmesinin mümkün görünmediği de gelen haberler arasında. Sarı-Kırmızılılar’ın bu parayla kadroda ihtiyaç duyulan birçok bölgeyi kapatabileceği düşünülüyor.

BİR BÜYÜK BOMBA DAHA!
Aslan transferde bir büyük bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer radarına giren son isim, Exequiel Palacios oldu. Almanya’da Bayer Leverkusen forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray’daki Arjantin rüzgârının son temsilcisi olabilir.

PALACIOS GELİRSE İLK 11'DE 3 ARJANTİNLİ OLABİLİR
Mauro Icardi’yi kadrosunda tutmaya çalışan, Leandro Paredes transferinde son aşamaya gelen Sarı Kırmızılılar, Palacios’u da renklerine bağlayabilirse, ilk 11’inde 3 Arjantinli yıldızla sahada olabilir.

GÖRÜŞMELER SON DERECE OLUMLU
Alman medyasına göre Galatasaray ile Palacios arasında gerçekleşen görüşmeler son derece olumlu bir zeminde ilerliyor. Arjantin’den Avrupa’ya 2020 yazında 17 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayer Leverkusen’e transfer olarak ilk adımı atan Palacios, Bundesliga’da iyi bir dönem geçirdi.

İKİ YÖNLÜ OYNAYABİLİYOR
1.77 boyundaki futbolcunun 25 milyon Euro civarında bir market değeri var. Orta sahada iki yönlü olarak görev yapabilen Tangocu, yüksek temposu ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor.

KESENİN AĞZI AÇILACAK
25 kez Arjantin Milli Takımı için de ter döken genç futbolcunun transferini bir an önce bitirmek isteyen Galatasaray Yönetimi’nin, kesenin ağzını açtığı iddia ediliyor.

Fanatik
f8r7t bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Haziran 2023, 00:07   #2
Çevrimiçi
Gold Üye
Yanıt: Galatasaray gözünü karattı! Orta sahaya 2 Arjantinli, transferde büyük bomba...




Bence Leandro Paredes gelmez.
DeepSilence bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arjantinli, bomba, büyük, galatasaray, gözünü, karattı, orta, sahaya, transferde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ağzını Açıp Gözünü Yummak - Açtı Ağzını Yumdu Gözünü Asi Ruh Ata Sözleri Ve Deyimler 0 26 Haziran 2023 04:11
Galatasaray'a Icardi müjdesi! Talimat verildi, transferde büyük koz DeepSilence Galatasaray 0 27 Mayıs 2023 10:22
Balkanların ve Orta Doğu'nun En Büyük Camisi: Sabancı Merkez Camii KoJiRo Akdeniz Bölgesi 3 30 Mart 2023 21:14
Orta sahaya Gabriel Pires KoJiRo Beşiktaş 0 18 Haziran 2022 19:02
Galatasaray'a büyük gelir sağlayacak dev projeler için düğmeye basıldı! KoJiRo Galatasaray 0 30 Mayıs 2022 21:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net