Forum Logo




Rezan Epözdemir Fatih Terim'i hedefe koyan Burak Elmas'ı bombaladı!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Haziran 2022, 13:54   #1
Çevrimiçi
Rezan Epözdemir Fatih Terim'i hedefe koyan Burak Elmas'ı bombaladı!




Rezan Epözdemir Fatih Terim'i hedefe koyan Burak Elmas'ı bombaladı!
Www.TrendForum.Net

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile Fatih Terim arasındaki polemiğe eski yönetici Rezan Epözdemir'de katıldı. Epözdemir Terim'i eleştiren Elmas'a sert çıktı.



Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın verdiği son röportajda başkan olduktan sonra sözleşme imzalayıp ardından kötü sonuçlar nedeniyle yollarını ayırdığı Fatih Terim hakkında açıklamaları sosyal medyada ses getirmişti.

Elmas'ı eleştiren tweetler

Burak Elmas yönetiminde Galatasaray Başkan Yardımcısı görevinden istifa ederek ayrılan avukat Rezan Epözdemir Terim-Elmas polemiğine katıldı. Epözdemir Twitter adresinden Elmas'ı eleştiren tweetler attı. İşte Epözdemir'in o tweeti.

Rakip takım genel kurul üyesi olan danışmanlar...

Epözdemir "Galatasarayın temel meselelerini, şahsi ikbal uğruna kişilere ve vakıalara indirgemek doğru bir yaklaşım değildir. Meseleleri vakıa bazlı değerlendirirsek; Barış Alper başta olmak üzere transfer süreçlerini, Aslan kart projesini ve niçin hayata geçmediğini, rakip takım genel kurul üyesi olan danışmanları, ceo meselesini ve daha nicelerini konuşmak lazım. Galatasarayın an itibariyle ihtiyacı olan empati ve uzlaşma kültürüdür. Bunun için de süküneti muhafaza etmek ve Galatasaray demokrasisinin tecelli edeceği seçim sürecinin önüne geçmemek en doğrusu."

Terim-Elmas atışması

Burak Elmas Fatih Terim için "Ayrılık kararını belki de daha erken vermem gerekirdi. Terim'e artık kırgın değil, kızgınım" derken Fatih Terim'de bu açıklamalara "Galatasaray'da son dönemde yapmadığım en büyük pişmanlığım, veli toplantısı yapmamak oldu." diyerek çocuk göndermesi yaptı.


Ajansspor
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bombaladı, burak, elması, epözdemir, fatih, hedefe, koyan, rezan, terimi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fatih Dönmez: Enerjideki küresel gelişmeleri ve ülkemize yansımalarını ele aldık KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 05 Haziran 2022 17:31
Rezan Özdemir: 'Beşiktaş altyapısında 100 milyon Euro'luk oyuncular var!' KoJiRo Beşiktaş 0 03 Haziran 2022 20:41
Yılmaz Vural'dan olay Fatih Terim sözleri! Sergen Yalçın'a benzetti KoJiRo Beşiktaş 0 02 Haziran 2022 19:59
Ergin Ataman, Burak Elmas'tan özür diledi! KoJiRo Galatasaray 0 30 Mayıs 2022 21:50
Necati Ateş'ten Fatih Terim sözleri KoJiRo Galatasaray 0 25 Mayıs 2022 22:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net