Forum Logo




Galatasaray'ın hem sağ hem sol beki Rennes'den geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ocak 2024, 11:58   #1
Çevrimiçi
Galatasaray'ın hem sağ hem sol beki Rennes'den geliyor




Galatasaray'ın hem sağ hem sol beki Rennes'den geliyor
Www.TrendForum.Net




Galatasaray'da Sacha Boey'nin yerine yapılacak takviye için kollar sıvanmış durumda. Sarı-Kırmızılılar, transfer daha resmiyet kazanmadan başladığı çalışmalarda son aşamaya geldi. Galatasaray Yönetimi, yeni sağ bek için rotayı yine Fransa'ya çevirdi.

Galatasaray, 2021 yazında Sacha Boey'yi Rennes'den 1 milyon Euro'ya transfer ederken, o günlerde takımın diğer sağ beki Lorenz Assignon ilk 11'de forma giymeye başlamıştı. Aradan geçen süreçte Boey müthiş bir çıkış yakalayıp Bayern Münih'e transfer oldu. Assignon da Rennes'in vazgeçilmezi haline geldi. Oyun tarzıyla bire bir Boey'ye benzeyen 23 yaşındaki futbolcu, Aslan'ın radarına takılmış durumda.

RENNES SICAK BAKIYOR

Sarı-Kırmızılılar daha Boey ayrılmadan Assignon için görüşmelere başladı. Piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen Fransız sağ beki Hollanda kulübü Feyenoord da istiyordu. Rennes cephesi ise hem Galatasaray'la olan sıcak ilişkileri hem de Boey'nin satış kârından elde edilecek gelir nedeniyle Assignon'u da Cim Bom'a vermeye sıcak bakıyor.

BONUS MADDELERİ OLACAK

Fransız kulübü anlaşmaya yine yüzde 15'lik bir kâr payı ekletmek isterken, Galatasaray'a yakın kaynaklar, tarafların 5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli üzerinden anlaşma sağlamak üzere olduğunu ifade ediyor. Ancak kontratta bazı bonus maddelerinin de olacağı ve performansa göre bu rakamın 7.5 milyon Euro'ya ulaşabileceği belirtildi.

SOL BEKİNİ DE İSTEDİLER

Bu arada Galatasaray ile Rennes arasında sağ bek Assignon için yapılan görüşmeler sırasında, sol bek Truffert'in de gündeme geldiği öğrenildi. Piyasa değeri 18 milyon Euro olan 22 yaşındaki Fransız futbolcu için talep edilen bonservis bedelinin ise çok yüksek olduğu belirlendi.

Ancak Sarı-Kırmızılılar, Truffert için de temasları sürdürecek. Cim Bom'un hedefi, gelecek vadeden iki Fransız beki de kadroya katıp hem sahada kaliteyi artırmak hem de gelecekte bu oyunculardan da yüksek satış geliri elde etmek.


sporx
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beki, galatasarayın, geliyor, hem, rennesden, sad, sol


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Galatasaray - Kopenhag: 11'ler BBQ SAUCE Galatasaray 0 20 Eylül 2023 19:34
Galatasaray 3-2 Real Madrid - Ronaldo'ya Defans Yaptıran Galatasaray DeepSilence Galatasaray 1 18 Haziran 2023 11:17
Galatasaray Asi Ruh Trend Sözlük 2 07 Mart 2023 19:36
Galatasaray Künye Astrea Galatasaray 0 26 Eylül 2022 03:57
Rennes, Kim Min-jae için devrede KoJiRo Fenerbahçe 0 20 Haziran 2022 21:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net