Forum Logo




Kerem Aktürkoğlu: "Bizim bir hayalimiz var"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Şubat 2024, 13:37   #1
Çevrimdışı
Kerem Aktürkoğlu: "Bizim bir hayalimiz var"




Kerem Aktürkoğlu: "Bizim bir hayalimiz var"
Www.TrendForum.Net



Galatasaray'ın takım kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, Sparta Prag ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Rakibin kolay olmadığını bildiklerini söyleyen Kerem Aktürkoğlu, "Kuralardan sonra kolay bir tur olacağı bekleniyordu ama biz öyle olmayacağını biliyorduk. İlk maçtaki analizlerden sonra olumlu ve olumsuz tarafları ayırdık. Yarın daha daha iyi, daha temkinli bir oynamak istiyoruz. İnşallah bir sakatlık çıkmadan taraftarlarımıza üst turu hediye etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hayalinin Avrupa Kupası'nı kazanmak olduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu, "Gerçekten çok anlamlı bir hediye oldu bizim için. Erden ağabeye, Fatih ağabeye, Ayhan ağabeye çok teşekkür ederim. Mesajı gördükten sonra Erden ağabeyi arayıp teşekkür ettim. Bizim hayallerimiz var, bunlarda biri de Avrupa şampiyonu olabilmek. Önümüzde çok uzun ve çetin bir yol var. Yarın çok önemli bir maça çıkacağız. O notu ömrüm boyunca saklayacağım." dedi.

Kupalar kazandıktan sonra geride kalan her şeyin önemsiz olduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu, "Avrupa kupasını kaldırmak çok güzel bir hayal ama çok çetin bir yol bu. Hayallerimden birisi Galatasaray ile bir kupa daha kazanmak. Önümüzde 4 kupa var, hepsini kazanmak istiyoruz. Galatasaraylı olmak her türlü mücadele edip galibiyet alabilmek anlamına gelir. Muslera kupaları kaldırmaya alışık, biz de ona yardımcı olmak istiyoruz. Kupa alındığında kimin, nasıl poz verdiği önemsiz." ifadelerini kullandı ve şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

"Bireysel performanslar her zaman önemlidir ama takım kazanmadıktan sonra önemi yoktur. Benim tek amacım takımıma en iyi şekilde yardım edebilmek."

Günlük Gazeteler
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aktürkoğlu, bizim bir hayalimiz var, kerem


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kerem Aktürkoğlu için olay sözler: "Bu yolun sonu ayrılık" KoJiRo Galatasaray 0 03 Şubat 2024 10:21
İBB Şehir Tiyatroları sezonu "Bu Memleket Bizim" ile açtı Zeytin Kültür & Sanat & Tarih 0 18 Eylül 2023 16:16
Verstappen: "Ferrari'yi yenmek bizim için zor olacak" KoJiRo Formula 1 0 30 Temmuz 2022 14:12
Alonso: "Bizim için inanılmaz bir hafta sonu oluyor" KoJiRo Formula 1 0 19 Haziran 2022 10:02
Krack: "Rakiplerimizin aracımıza bakması bizim için bir iltifat" KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 21:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net