Forum Logo




Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Dursun Özbek'ten açıklama var


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Mart 2024, 13:04   #1
Çevrimiçi
Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Dursun Özbek'ten açıklama var




Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Dursun Özbek'ten açıklama var
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe'nin sıkışık takvim nedeniyle farklı bir tarihe ertelenmesini istediği Süper Kupa mücadelesi için Dursun Özbek'ten bir açıklama geldi. İşte detaylar...



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen sponsorluk imza töreninde kendisine gelen bir soru üzerine Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçının tarihi konusunda da açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde oynayacağı Olympiakos maçı sebebiyle fikstürünün çok sıkışacağı ve bu sebeple Süper Kupa maçı için erteleme istediği yönündeki soruya yanıt veren Özbek, TFF'yi işaret etti.



"Süper Kupa için TFF ne derse o"

Özbek, açıklamasında "Süper Kupa için karar mekanizması TFF'dir. Galatasaray da gelişmeleri izlemektedir. Türk futbolunun hayrı ve faydası için her türlü kararın Galatasaray arkasında durur." ifadelerini kullandı.

"Maç 7 Nisan'da Urfa'da oynanacak ama..."

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

Konuyla ilgili bugüne kadar gelen bir çağrı yoktur. Bize iletilen 7 Nisan'da bu karşılaşmanın Urfa'da oynanacağı. Bugüne kadar TFF'den Galatasaray'a gelen bir talep, bilgi mevcut değildir. Olduğu zaman değerlendireceğimiz bir konu. Konu gündemimize geldiği zaman, Galatasaray'ın yönetimi değerlendirecektir. TFF, bunu Galatasaray'a sorarken, gerekçesiyle soracaktır. O gerekçe önemlidir. Galatasaray da o zaman cevabını verir. Böyle bir talep yokken fikir beyan etmeyi doğru bulmuyorum.

Süper Kupa için karar mekanizması TFF'dir. Galatasaray da gelişmeleri izlemektedir. Türk futbolunun hayrı ve faydası için her türlü kararın Galatasaray arkasında durur. TFF, bir tarih açıkladı. Bütün hazırlıklar buna göre yapıldı. Urfalı kardeşlerimiz de bizi sürekli arıyor, irtibat halindeyiz. Hazırlıklar yapılıyor. Son derece heyecanlı olduklarını görüyoruz. Bize de heyecanlarını aksettiriyorlar. Bundan sonraki gelişmeler TFF'nin inisiyatifinde olan gelişmeler.

Ali Koç ne demişti?

Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada,"Takvim çok üste üste geldi. Tarihi belirlerken diğer tarihleri göz önünde bulundurmadık. Bizim bu turu geçmemiz ülkemizin 9'unculuğu için çok çok önemli. Ülke menfaatleri açısından rakibimizin de kabul etmesi halinde yeni bir tarih bulunmasının çok daha doğru olacağını arkadaşlarla aramızda konuştuk."
demişti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklama, dursun, ertelenecek, kupa, maçı, süper, var, Özbekten


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dursun Özbek'ten Muslera açıklaması! KoJiRo Galatasaray 0 06 Şubat 2024 11:40
Dursun Özbek'ten veda sinyali! KoJiRo Galatasaray 0 06 Şubat 2024 11:39
Dursun Özbek'ten, Dubois transferine cevap KoJiRo Galatasaray 0 13 Ocak 2024 18:55
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması! KoJiRo Galatasaray 0 13 Ocak 2024 18:52
Dursun Özbek'ten Icardi açıklaması DeepSilence Galatasaray 0 14 Haziran 2023 10:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net