Forum Logo




Bahtiyar'dan Haber Var

Forumda kilitlenen, güncelliğini yitiren konuların taşındığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi
aLi, Allecra, Alpaslan, Amore, Arthur, AsiRuh, Astrea, Aykut, bb, BBQ SAUCE, Beatrice, Candres, CaNeRR, CarlsBerg, Cheerful, coolbites, Creative, CtrL, DarkSoul, DeepSilence, DELibaL, Destina, devriksekiz, dont have life^, Efrasiyab, eLaa, eQuaL, Er Şaban, EsrarLı, every, f8r7t, Fearless, Fiona, Freyja., gupse, ihaveanidea, kelalaka, Kerem, KoJiRo, KuzenKit, Kuzey, Lareina, Leila, Lews Therin, Lord, Lyra, mamihlapinatapai, Mango, MYNAK, Ne münasebet, Nelly, Never Give Up, No1, NucLeaR, Nutella, PcChoLik, Pia, Prencies, Razor, Redworm, Regina, Renommier, Rima, Roronoa Zoro, Rü_, Salome, SeoS, Serçe, Serdar Yıldırım , smile, Sosyopat, Srcn, Staff, Supervisor, Sır, TheMountain, Tupac, Umay, Velevki , Warrior, Worgen, X, xena, İnsan, Üzüm, Zeynep, Zeytin, Zeze, Zoe, _bigguy_

Like Tree195Beğeniler

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 09 Şubat 2023, 21:34   #27
Çevrimdışı
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Bahtiyar'dan Haber Var




Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim. Bir şey diyemiyorum şuan ne yazacağımı bilmiyorum. Ankaraya yetişmemize 70-80 km yol kaldı tahminen.

Çeketim, telefonum, cüzdan dışında üzerimde bana ait hiçbir şey yok. Giydiğim ayakkabı bile rastgele bulduğum yalın ayak gezmemek için. Yıkıldı her yer antakya dümdüz ayakta olan binada amudları patlak oturulmaz. İlçeler keza yine dümdüz. Tahmini olarak sadece bizim ilçede 4 haneli rakamlarda insanlar öldü bu kesin. Teyzem, dayımın iki oğlu, gelini ve 2 torunu vefat etti. Hepimizin başı sağolsun. Kurtulan varsa da Allah sabır güç kuvvet versin. Arayıp soran duasını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun. Sıfırdan bir hayat bizi bekliyor. Deprem anını, o felaketi biraz düzelince anlatırım.

Herkese geçmiş olsun.

Banyo yapıp uyumak istiyorum sadece çok kötüyüm.

Kardeşim öncelikle kayıpların için bir kez daha başınız sağ olsun. Birebir iletişim halinde olduğumuz için buradan çok da yazmak istemiyorum ama öncelikle bir soluklan, dinlen. Ankara'ya gelmiş olman en azından aynı şehirde olduğumuz için güzel. Her zaman yanındayım ve yanında olacağımı da biliyorsun. Şu an foruma girdiğini ve konuyu okuduğunu görünce buradan da yazmak istedim bunları. Hayata karşı ne kadar güçlü olduğunu biliyorum ve yine biliyorum ki bu defa hiç kolay olmayacak ancak sen yine üstesinden geleceksin. Giden canlarımızın telafisi olmasa da hayat maalesef bir şekilde devam etmek zorunda, ölüm tek gerçek... @gupse'nin de dediği gibi kelimeler bile kifayetsiz.
gupse, Lord, Zeytin ve 2 kişi daha bunu beğendi.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bahtiyardan, haber, var


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bahtiyar Regex TrendForum Üye Sözlüğü 17 08 Aralık 2023 08:41
Bahtiyar Regex Siz Kimsini Oğlum? Size Nismet Yapıyorum Var mı Lan! Er Şaban Kafamıza Göre 16 08 Ocak 2023 09:24
29 Yil Önce Bahtiyar! Bahtiyar Üye Fotoğrafları 5 17 Mayıs 2022 23:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net