Forum Logo




AMD’de Görev Değişimi: Önemli Pozisyona Jack Huynh Getirildi

Forumda kilitlenen, güncelliğini yitiren konuların taşındığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Nisan 2023, 21:58   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
AMD’de Görev Değişimi: Önemli Pozisyona Jack Huynh Getirildi




AMD’de Görev Değişimi: Önemli Pozisyona Jack Huynh Getirildi
Www.TrendForum.Net


AMD, yeni Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Bilgi İşlem/Grafik Genel Müdürü’nü seçtiğini duyurdu. Bu önemli görevi yıllardır üstelenen Rick Bergman’ın emekliye ayrılacağı söyleniyordu. Bergman, sorunsuz bir devir teslim sağlamak için önümüzdeki çeyrekte de görevde kalacak. Sonrasında ise yerine Jack Huynh geçecek.

Huynh AMD’de uzun bir geçmişe sahip ve yaklaşık çeyrek asırdır şirkete hizmet ediyor. Yeni pozisyonuna terfi alan yönetici, son olarak AMD’nin çok başarılı bir kolu olan Yarı Özel Grup’ta Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür olarak görev yapıyordu.

Rick Bergman’a dönecek olursak, yönetici 30 yılı aşkın süredir teknoloji sektöründe önemli işlere imza attı, grafik dünyasında olağanüstü bir kariyer yaptı. Önceleri S3 Graphics, TI ve IBM gibi şirketlerde çalıştı. ATI’nin AMD tarafından devralındığını hatırlarsınız. Bergman, devirden önceki günlerde (2006 öncesi) Kanadalı firmanın kıdemli başkan yardımcısı ve ATI PC Grubu’nun genel müdürü olarak görev yapıyordu.

Bergman 2011 yılında Synaptics’in başkanı ve CEO’su olarak çalışmak üzere AMD’den ayrıldı. Ancak 2019 yılında Dr. Lisa Su’nun yönetimindeki AMD’ye geri dönerek şirkette Bilgi İşlem ve Grafikten Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

AMD’nin GPU pazarında kesinlikle bir sıçramaya ihtiyacı var. En son Steam donanım anketi, AMD’nin pazar payının %14,9’dan %10,8’e düştüğünü gösteriyor. Zaten pazarın tartışmasız lideri olan NVIDIA ise yükselişte.
 

Konu Kapatılmıştır

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
amd’de, değişimi, getirildi, görev, huynh, jack, pozisyona, Önemli


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Martin Eden - Jack London Kitap Tanıtımı DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 7 12 Haziran 2023 19:04
AMD’de Görev Değişimi: Önemli Pozisyona Jack Huynh Getirildi KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 1 09 Nisan 2023 22:02
VakıfBank altyapısında görev değişimi KoJiRo Voleybol 0 02 Temmuz 2022 08:10
Frutti Extra Bursaspor’dan Altyapıya Önemli Hamle: Ahmet Gürgen Başa Getirildi KoJiRo Basketbol 0 02 Haziran 2022 21:28
Kalite eksikliğinden dolayı pozisyona giremiyor! KoJiRo Beşiktaş 0 22 Mayıs 2022 17:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net