Forum Logo




Ünlülerin Sokak Stilini İnceliyoruz!


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice
  • 1 Post By Lyra
  • 1 Post By Lareina

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Temmuz 2023, 14:11   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ünlülerin Sokak Stilini İnceliyoruz!




Ünlülerin Sokak Stilini İnceliyoruz!
Www.TrendForum.Net

Sokağa çıkmayalı neredeyse aylar geçti. Sosyal medyada denildiği gibi 'kotlarım beni öldü sanıyor'. Gerçekten doğru!

Neyse ki artık sosyal izolasyon döneminden kontrollü ve yeni normal hayata geçiş yapıyoruz. Maske takarak yeni dönemde hem kendimizi koruyoruz hem de sosyal hayata adapte olmaya çalışıyoruz. Peki, dışarı çıkarken ne giyeceğini hiç düşündün mü? Ünlülerin sokak stilinden ilham alarak dışarı çıktığın ilk gün harika görünebilirsin. En sevdiğimiz ünlülerin giydiklerini ve yaptıkları makyajları yakından inceliyoruz. Bakalım sen hangisinden ilham alacaksın?

Eva Longoria



Salgın süresince dışarı çıkmayı, aileni ve sevdiklerini görmeyi çok özlediğini biliyoruz. Eminiz, onları göreceğin ilk gün için çok heyecanlısın. O gün biraz şık ve havalı görünmek için Eva Longoria'dan ilham alabilirsin. L'Oréal Paris Güzellik Elçisi Eva Longoria, keten nude takımı içinde harika görünüyor. Yaz günlerinde sen de keten takım giyerek casual şıklık yakalayabilirsin. Eva baştan aşağı aynı ton giyinerek bronz tenini ön plana çıkarmış. Sen de kusursuz cildini ortaya çıkarmak için en iyi fondöten ve kapatıcıyı kullanmalısın.

Dışarı çıkacağın ilk gün cildini pürüzsüz ve daha sağlıklı göstermek için L'Oréal Paris True Match fondöteni uygulayabilirsin. Hyaluronik asit içeren True Match fondöten, cildine bakım yaparken aynı zamanda cilt kusurlarını da doğal bir şekilde gizliyor. Fondöteni uyguladıktan sonra göz altındaki morlukları da L'Oréal Paris More Than Concealer ile gizle. Bu kapatıcının yoğun örtücülüğünün karşısında hiç bir leke görünemez.


Amber Heard




İş yerini bu kadar özleyeceğini kim tahmin ederdi? Ofise gideceğin ilk gün henüz ne giyeceğine karar veremeyenler Amber Heard'ın stilinden ilham alabilir. Uzun elbise ve fötr şapkayla ofise havalı bir giriş yapabilirsin. Ofiste de maske takacağını düşündüğümüz için sadece göz makyajına ağırlık vermeni öneriyoruz.

Amber Heard'ın makyaj stillerinde hep belirgin maskara ve büyük gözleri ön plana çıkıyor. Sen de iş yerine giderken L'Oréal Paris Bambi Eye Maskara ile aynı etkiyi yakalayabilirsin. Bambi Eye maskara, gözlerini tıpkı ceylan gözü gibi hafif çekik ve daha iri gösteriyor. Böylece göz makyajı yapmasan dahi gözlerin makyajının yıldız haline gelecek. Ofise girer girmez herkesin seni iltifat yağmuruna tutmasını istiyorsan Bambi Eye yani Amber Heard'ın favori maskarasını kullanmalısın.

Luma Grothe




Luma Grothe yazın rahat ve salaş kıyafetler giymeyi çok seviyor. Sen de karantina sonrasında arkadaşlarınla buluşurken abartılı stiller yerine daha doğal ve fresh görünümler tercih etmelisin. Siyah tulum ve saç bandına ne dersin?

Arkadaşlarınla buluşmaya giderken Luma Grothe gibi canlı ve aydınlık görünmek istiyorsan sana L'Oréal Paris'in en iyi makyaj malzemelerinden önerilerimiz olacak. Glow Cherie Renkli Nemlendirici ve Glow Mon Amour Aydınlatıcı tam senin gibi taptaze görünmeyi sevenler için! Loreal Glow Cherie renkli nemlendiricini dilersen tek başına, fondöten altına veya fondötenin ile karıştırarak kullanabilirsin. Doğal bir aydınlık hissi yaratan bu renkli nemlendirici özellikle aydınlık yaz makyajları için ideal!

L’Oréal Paris Glow Mon Amour Likit Aydınlatıcı ise yok gibi ten makyajının olmazsa olmazı. Yaz makyajında Glow Mon Amour aydınlatıcının 03 Bronze in Love rengini fondötenine karıştırarak veya elmacık kemiğinin üzerine direkt uygulayarak ışıl ışıl görünebilirsin.

Camille Rowe




En sevdiğimiz modellerden olan Camilla Rowe'nin sokak stiline bayılıyoruz. Havalı parçaları spor bir şekilde kombinlemeyi başaran Camilla'dan öğrenecek çok şeyimiz var. Karantina dönemi bittiğinde alışveriş merkezine giderken şık bir eteğini siyah crop top trikonla birleştirerek sen de ünlü model Camilla Rowe gibi görüneceksin.

Tabii makyajını da es geçmemek lazım. Alışverişe giderken yüzünde maske olacağı için abartılı makyaj yapmana gerek olmayacak. Fakat kaşlarını unutma! Sosyal izolasyon döneminde kaşlarını şekillendirecek vakit bulamadıysan kaş kalemiyle kaşlarını doldurabilirsin. En sevdiğimiz kaş kalemlerinden L'Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer ile kaşlarının aralarındaki boşlukları yumuşak bir şekilde doldurabilirsin. Kaş rengine uygun olan kalem tonunu bul ve maskeli makyajını yapmaya başla.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Temmuz 2023, 14:58   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Ünlülerin Sokak Stilini İnceliyoruz!




Sokak stilleri çok hoş görünüyor
DeepSilence bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Temmuz 2023, 16:04   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Ünlülerin Sokak Stilini İnceliyoruz!




hani hailey yok burda :/
DeepSilence bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Temmuz 2023, 16:17   #4
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Ünlülerin Sokak Stilini İnceliyoruz!




Biraz da gigi ve bella hadid
gelsin
DeepSilence bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
sokak, stilini, İnceliyoruz, Ünlülerin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ünlülerin sosyal medya paylaşımları ilgi çekti! DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 28 Mayıs 2023 16:30
Yüz Şeklinize En Uygun Sakal Stilini Nasıl Belirlersiniz? DeepSilence Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 6 30 Mart 2023 19:47
En Çok tükettiğin SOKAK Lezzeti ? Sır Trend Sorular 4 21 Mart 2023 10:03
Sokak röportajları Razor Trend Sözlük 6 18 Ocak 2023 08:08
sokak tacizi Beatrice Trend Sözlük 2 06 Kasım 2022 23:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net