Forum Logo




Saatte Zarafet


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Haziran 2022, 17:21   #1
Çevrimiçi
Saatte Zarafet




Saatte Zarafet
Www.TrendForum.Net



Longines, köklü geçmişinden aldığı güçle kendisine itibar kazandıran bazı tarihî saatleri tekrar ele almayı seçti. İsviçreli saat üreticisinin Heritage serisindeki ikonik saat Longines Legend Diver Watch'ta 1960'ların dalış saatleri yeniden doğdu. Çağın stil üsluplarını ve tasarım ögelerini koruyan Longines, okunabilirliği, su geçirmezliği ve kullanışlılığı garanti etmek üzere bu çağdaş versiyona modern uzmanlığını uyguladı. Longines, modern görünümü geleneksel zarafet ve performans ile aynı potada eriten siyah PVD kaplamalı yeni bir modeli sunuyor.



Uzun süredir Longines'in adı, başta deniz altı dünyası kâşifleri olmak üzere, limitlerini zorlayan yüksek profilli maceracı öncülerle birlikte anılmaktadır. Longines Legend Diver Watch, deniz altı kâşiflerinin ve askeri ve spor amaçlı dalışın altın çağı olan 1960'lı yılların dalış saatlerini yeniden yaratarak orijinal saati bu denli büyük bir başarıya ulaştıran cesur stile sadık kalıyor. İsviçreli saat üreticisi şimdi de siyah bir model sunuyor. Bu model, sporun ve zarafetin simgesel buluşmasını ve özel L888 kalibresinin uyumunu gözler önüne seriyor.

Özgün saatin çizgileri, dönemin teknik sınırlarını hatırlatan kutulanmış cam ve iki yönlü dönen dâhili dalış bezeli bu modelde korunmaktadır. Longines, bu efsanevi saatte 1960'lı yılların ruhunu muhafaza ederken saate çağdaş ve yüksek performanslı teknik özellikler de kazandırdı. Tamamen modern bir tasarım sunan saatte siyah PVD kaplama, safir kristal, iki adet kurma kolu ve 30 bara kadar su geçirmezliği garanti eden vidalı kapak bulunuyor. Bezel, saat 2 yönünde bulunan kurma koluyla aktif hâle getirilir ve durdurulur. Bu sayede kullanıcı, kalan dalış süresini görebilir.

Super LumiNova® ile donatılmış indeksler, sayılar ve ibreler okunabilirliği arttırmak üzere siyah lake kadranda yer alıyor. Ayrıca 6, 9 ve 12 sayıları için kullanılan düz ve net yazı tipi, okunabilirliği daha da arttırıyor. Çelik kasa 42 mm'lik siyah PVD ile kaplıdır ve Longines'e özel otomatik bir mekanizma içerir. Vidalı arka kapak üzerinde dalgıç çizimi işlenmiştir. Siyah PVD ile işlem görmüş katlanır titanyum toka ve entegre dalış uzantısı ile donatılan Milano tarzı siyah kauçuk kayış, saatin görünümünü destekler.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
saatte, zarafet


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
1 Saatte 270.000 Redmi Note 11T Pro Satıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 01 Haziran 2022 20:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net