Forum Logo




Yaz sıcağında evcil hayvanlarınızı serinletmek için 5 basit yöntem!

Hayvanlar alemi ile ilgili her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Temmuz 2023, 07:25   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yaz sıcağında evcil hayvanlarınızı serinletmek için 5 basit yöntem!




Yaz sıcağında evcil hayvanlarınızı serinletmek için 5 basit yöntem!
Www.TrendForum.Net

Yaz sıcağında evcil hayvanları serinletme yöntemleri nedir? Evdeki hayvanları kolayca serinletmek için neler yapılabilir? Oldukça basit serinletme yönetemlerini sizin için derledik. Detayları yazımızda bulabilirsiniz.


Yaz sıcağında evcil hayvanları serinletmek oldukça önemlidir. Aşırı ısı onlara zarar verebilir. Sıcaklar vücuttaki su miktarını azaltırken sıcak çarpmasına da yol açabilir. Tüylü dostlarınızı rahat ve güvende tutmak için işte onlara sıcaktan kurtulmalarına yardımcı olacak 5 kolay yöntem.

Yaz aylarında evcil hayvanları serinletmek için neler yapılır?
Yaz aylarında evcil hayvanları serinletmek için birçok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler arasından en kolaylarını aşağıdaki listede yer alıyor.

Bol Gölge ve Su: Bahçede veya balkonunda gölgeli bir alan oluşturmak evcil hayvanlar için çok önemlidir. Bir gölgelik kurmak onları rahatlatacaktrı. Ek olarak, her zaman soğuk suya erişimleri olmalıdır. Suyu daha uzun süre soğuk tutmak için evcil hayvan dostu bir su çeşmesi kullanılabilir. Ayrıca su kabına buz küpleri eklenebilir.

Soğutma Paspasları veya Havluları: Evcil hayvanlar için özel olarak tasarlanmış soğutma matlarını veya havluları kullanılmalıdır. Bu ürünler, temas anında etkinleşen ve anında rahatlama sağlayan soğutma jeli teknolojisi ile üretilmiştir. Mat, en sevdikleri dinlenme noktasına yerleştirilmelidir.


Dondurulmuş İkramlar: Evcil hayvanları serin tutmak ve eğlendirmek için ev yapımı dondurulmuş ikramlar hazırlanabilir. Bir oyuncak veya buz tepsisi su ve doğranmış meyve veya sebze gibi malzemelerle doldurulur. Gece boyunca dondurulur. Bu lezzetli ikramlar gün boyunca evcil hayvanlara verilir.

Açık Hava Aktiviteleri: Sıcaklığın yoğun olduğu saatlerde, evcil hayvanların açık hava aktivitelerini sınırlamak en iyisidir. Onları yürüyüşe çıkarmak için sabahın erken saatlerinde veya akşamın ilerleyen saatleri uygundur. Sıcak kaldırım patilerini yakabilir, bu nedenle onlar çimenlik alanlarda gezdirmeye çalışılmalıdır. Ayrıca ayaklarını korumak için koruyucu patik kullanılabilir.

Bakım ve Hijyen: Düzenli bakım, evcil hayvanların vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olur. Kürklerini fırçalamak fazla tüylerin alınmasını sağlar. Ayrıca havanların daha etkili bir şekilde dolaşmasını sağlar. Bazı evcil hayvanlar için yazın saç kesimi de faydalı olabilir. Fakat evcil hayvanın cinsine uygun uzunluğu belirlemek için profesyonel bir kuaföre danışılmalıdır.

Bu 5 basit evcil hayvan serinleme yöntemleri uygulanarak onların yaz sıcağında serin ve rahat olması sağlanır. Hayvanların esenliği için biraz daha fazla özen göstermek önemlidir.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
basit, evcil, hayvanlarınızı, için, serinletmek, sıcağında, yaz, yöntem


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iPhone’unuzu hızlandırmak için basit tüyolar DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Mayıs 2023 12:07
Akciğer kanseri riski için basit parmak testi: Schamroth Testi nasıl yapılır? Zeytin Sağlık Haberleri 0 08 Mayıs 2023 12:28
Evde evcil hayvan olduğu için gelmek istemeyen tip Beatrice Trend Sözlük 12 28 Ocak 2023 18:01
En az 10 yıl gençleştirecek mucize gibi yöntem! Beatrice Vücut ve Cilt Bakımı 0 19 Ağustos 2022 22:20
Karşınızdakinin Yalanını Anlamanızı Sağlayacak Yeni Yöntem KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 28 Mayıs 2022 09:46




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net