Forum Logo




İkizler Burcunun Asla Anlaşamadığı 3 Burç


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mart 2023, 15:43   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
İkizler Burcunun Asla Anlaşamadığı 3 Burç




İkizler Burcunun Asla Anlaşamadığı 3 Burç
Www.TrendForum.Net

İkizler Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!

İkizler burçları neşeli, aşırı hareketli, çok yönlü, çeşitlilik arayan bir kişiliğe sahiptirler. Çabuk sıkılan, çabuk karar değiştiren, ilgisi çabuk dağılan İkizler burçları, özellikle Akrep, Boğa ve Yengeç burçlarıyla çok kolay anlaşamaz. Akreplerin kontrollü, kararlı ve içe dönük olmaları, Boğaların aşırı hareketi ve değişkenliği sevmemeleri, Yengeçlerin ise geleneksel ve anaç olmaları İkizler burçlarının bu burçlarla ilişkilerinde zıtlaşmalara yol açacaktır. Peki, İkizler burçları bu burçlarla neden mi anlaşamaz? Cevabı yazımızda.
İkizler Burçları, Kontrollü Akreplerden Çabuk Sıkılırlar



Çabuk karar değiştiren ve bağlılıktan kaçan İkizler burçları, Akrep burçları ile anlaşmakta zorlanırlar; çünkü Akrepler kararlı, sahiplenici ve kontrollü karakterleriyle dikkat çekerler. Akrep burçlarının bu özellikleri, İkizler burçlarının kendilerini baskı altında hissetmelerine sebep olabilir. Ayrıca, bir Akrep burcu insanı sevdiğine karşı biraz şüpheci ve kıskanç olabilir. İkizler burçlarının sosyal çevresinin geniş ve dışa dönük olmaları, Akrep burçlarında zaman zaman şüphe ve kıskançlık duygularını uyandırabilir. Bu duruma İkizler burçlarının katlanması çok zordur. İkizler burçlarının çabuk karar değiştirmeleri, konudan konuya es vermeden geçmeleri ise, derinliği olan ve kararlı Akrep burçları ile ilişkilerinde çatışmalar yaratacaktır. Birbirlerinden oldukça farklı karakterlere sahip bu iki burcun ilişkisinin uzun süre olması pek kolay olmaz. Her şeyden çabuk sıkılan İkizler burçları, Akreplerle ilişkilerini kısa sürede bitirebilirler.
İkizler Burçları, Sahiplenici ve Değişime Kapalı Boğalarla Anlaşamaz


Aşırı hareketli, değişime açık, çeşitlilik seven İkizler burçları, birçok işi aynı anda yapabilir. İşi veya sosyal hayatı nedeniyle, kolaylıkla yaşam alanını değiştirebilen İkizler burcu insanı, hayatındaki değişikliklere hızlıca uyum sağlar. Durağan Boğa burçları ise aşırı hareketli bir yaşam tarzını sevmezler, hayatlarında düzen olsun isterler ve değişime çok açık değildirler. Bu iki burcun ilişkilerinde uyumu yakalamaları oldukça zordur. Boğa burçlarının inatçı olması, İkizler burçlarının ise çabuk sıkılan ve keskin çizgilerden hoşlanmayan karakterleri ilişkilerinde zıtlaşmalara sebep olacaktır. Ayrıca, İkizler burçlarının bir yere veya bir kişiye bağlanmak istemeyen yapıları, sahiplenici Boğa burçları ile ilişkilerini zorlayacaktır.
Bağlılıktan Kaçınan İkizler Burçları, Anaç Yengeçlerden Kaçar


Bir İkizler burcu insanı çabuk sıkılır, bağlanmaktan kaçar, çok hareketlidir. Bu nedenle Yengeç burçlarıyla ortak uyumu yakalaması zordur. İkizler burcunun bağlanmaktan kaçması ve çabuk sıkılması Yengeç burçlarını üzecektir. Bir Yengeç burcu insanı, ailesine ve sevdiklerine düşkün, anaç, kırılgan, koruyan, kollayan ve bağlanan özelliklere sahiptir. İlişkilerinde bağlılık, kararlılık ve düzen isteyen Yengeç burçları ile İkizler burçları ortak nokta bulmakta zorlanabilirler. İkizlerin zaman zaman ne istediğini kendisinin de bilmemesi, anaç ve sürekli birilerini memnun etmek için çabalayan Yengeç burçları için kırıcı olabilir; çünkü bir Yengeç burcu insanı ne kadar çok çabalarsa çabalasın değişken ve huzursuz İkizler burcunu tatmin edemeyebilir. Yengeçlerin anaçlığı ve koruyup kollamak istemesi, İkizler burçlarının çabuk sıkılmalarına ve bağlılıktan kaçtıkları için ilişkilerini bitirmelerine bile sebep olabilir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaşamadığı, asla, burç, burcunun, İkizler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İkizler Günlük Burç Yorumu / 27 Ocak 2023 Fiona İkizler 0 27 Ocak 2023 01:00
14 Aralık İkizler Burç Yorumları gupse İkizler 0 14 Aralık 2022 15:08
12 Kasım İkizler Burç Yorumları Pia İkizler 0 12 Kasım 2022 11:53
İkizler ve İkizler Burç Aşk Uyumu mamihlapinatapai İkizler 0 06 Mayıs 2022 10:21
İkizler Burç Özellikleri mamihlapinatapai İkizler 0 06 Mayıs 2022 10:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net