Forum Logo




İkizler Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mart 2023, 15:52   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
İkizler Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et




İkizler Burcu Kadınını 5 Adımda Mutlu Et
Www.TrendForum.Net

İkizler Kadınını 5 Adımda Mutlu Et!

Şahsına münhasır İkizler, yeterince öğrendim deyip ciltleyip kenara koyulacak, geliştirilen taktiklerle bir ömür elde tutulacak, dengesi kolay kurulacak bir kadın değildir. Aksine her gün bir yeni bilgiyle şaşırtan, merak duygusu istirahat nedir bilmeyen, ruhu bir o yana bir bu yana sallanan karmaşık biridir. Hal böyle olunca, bir defa mutlu olduğuna ikinci defa burun kıvırabilir, çabuk sıkıntıdan tez ayrılık doğurabilir. İkizlerin mutluluk deryasına giriş 101, sizler için özel hazırlandı!
Zekasına Hayran Ol!

Hazır cevaplığı ile harcı az gelmiş gediklere uygun ebatlardaki lafları itinayla oturtan, en uygun kelimelerle tüm boşlukları dolduran İkizler, kıvrak zekasına iltifatlar duymaktan, yüksek mükafatı aklına övgüler yağmasından çok hoşlanır. En doğru yollardan yürüttüğü akıllarla, en gerçek analizleri yapan İkizler, son sorun çözücü olarak taçlandırılmak ister.
Güzel Konuş!

İletişimi keyif alanı ilan eden, sohbetine doyum olmayan İkizler, ahenkli konuşmasıyla kıskanılmak, akıl oyunlarıyla neşelendirmek ister. Hal böyle olunca, ilişkide olduğu herkesten takdir toplamak, çuvalını beğenilerle doldurmak, övünç kaynaklarını taşırmak ister. Cümleleriyle mest ol, büyülendiğini göster, mutluluktan divane olur.
Merak Uyandır!

Yeni bilgi sempatizanı, güzel konuşma ilahı İkizler, onu araştırmaya sevk edecek, merakını cezbedecek her türlü oyunda baş rol olur, neşesini bulur! bilindik olanın yerine, öğrenilmeye değer olan bilgi kırıntılarını İkizlerin tabağına serpiştir, bırak masayı kendi araştırmalarıyla donatırken, mutluluğa kucak açsın.
Derinlere Dalma!

Flörtlerin heyecanından vazgeçmektense, daldan dala atlamayı seçen İkizler, belli belirsiz bir ilişkiyi, derinlikli bir aşka tercih eder. ilk günlerin tatlı heyecanlarından uyanıp, ikinci günlerin rutinine düşmemek için uykuya direnen İkizler, hedefe varmayı değil yolda olmayı sever! Tüm sapakları yeni heyecanlara çıkan uzun bir yolculuğu, mutlu bir sona tercih eder.
Özgürlüğüne Pencere Aç!

Bir ipi kalbinin bir ipi aklının elinde olan, iç çatışmalarıyla uğraşmaktan dışarılara derinlemesine zaman ayıramayan, ipin tüm uçlarını tutup bir güzel düğümleyip başka kimselere bırakmayan İkizler, kararlarına müdahaleden, iradesine konan engellerden hiç hoşlanmaz. Yenilikler ardında kanat çırpan, eşi benzeri zor bulunan zekâ parıltılarının peşinde dünyayı karışlayan, aynı yerde uzun uzadıya kalıp kök salamayan İkizler, özgürlüğünü erişilemeyecek yerlere saklar. Kapıları ardına kadar açık, sınırları ihlale açık alanlarda mutlulukla yaşar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adımda, burcu, kadınını, mutlu, İkizler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İkizler Burcu Olan Forum Üyeleri? Asi Ruh İkizler 8 07 Ocak 2024 01:24
İkizler Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:51
İkizler Burcu Kadını Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:49
İkizler Burcu Yükseleni Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:41
İkizler Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 0 07 Mart 2023 13:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net