Forum Logo




İkizler Kadını Aşık Olursa


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mart 2023, 18:36   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
İkizler Kadını Aşık Olursa




İkizler Kadını Aşık Olursa
Www.TrendForum.Net

İkizler Kadını Aşık Olursa!

Önce zihni uyarılır, uygun veriler toplanır, bu aşkın oluru itinayla hesaplanır! Aklından onay alan İkizler, kalbine yolculuğu başlatır! Flörtlerinde elini korkak alıştırmayan İkizler aşık olursa, pamuk ipliğine bağlı dilinin bağları tümden çözülür, zihni fazla mesai yapar, gece gündüz çalışır! İkizler derhal mantığıyla bir toplantı tertip eder, bu ilişki yeterince makul olacaksa, aşık olduğuna ikna olur!
Aklıyla sever!

Öyle duygu seli, sevgili eli demez, aşık olmak için yeterli sebeplerini hizaya dizer, tatmini bolsa zihinsel tatminine sarılır, aşkı bulduğuna emin olur! İkizler yaşantısında mantık olmayan yerde aşka rastlanmaz! Artılar eksilerle uzlaşır, zihindeki hesap ilişkiye uyar, aşık olunabilir müsaadesi çıkarsa, İkizler bir karar alır, tercihini aşktan yana kullanır! İkizler aşka kapılıp, rüzgarda savrulmaz, erkeğini elleriyle seçer!
Aşkı çenesine vurur!

Aşık olmaya görsün, açar ağzını, yumar gözünü! Aşkı dilinde, sohbetinde yaşar, duygusunu sonu gelmez cümlelerle ifade eder! Bakışın pusunu, davranışın aşk dolusunu bilmez, dili susarsa gözleri tek kelime etmez! Aşkı zihnine, aklı çenesine vurur! İkizler’in sosyal çevresi sağolsun, bu ilişki el birliği ile yedi cihana duyurulur! İki kişinin kurduğu özel bir paylaşım alanı olan İkizler aşkında her duygu sözcüklerle paylaşılır!
Oyuncu olur!

Sevgilisiyle saklambaç oynamaya bayılır! İkizler gerçekten aşıksa, zihinsel hazzı kamçısı elinde hazır bekler, fantezileri fazla uzaklaşmış olamaz! Ayıplı konuşmaların, anlaşılmaz fısıltıların sessizliği deldiği İkizler geceleri, beklenmedik sonlara gebe olan, henüz hikayesi netleşmemiş oyunlar içinde yolunu bulmakla geçer! Sohbeti dilinden, gizli bilgiyi zihninden eksik etmez! Sürprizlerle dolu oyunlar kurmaktan vazgeçemez!
Yeni deneyimlere ve değişimlere açık olur!

İkizlerin yeni deneyimlere olan yüksek merakı, henüz öğrenmediği bilgilere duyduğu karşı koyulmaz arzusu, aşk kapılarını ardına kadar henüz tanımadığı eylemlere, konulara açar! Zihinsel oyunları, fiziksel buluşmaların içine serpişen sohbetleri çok sever! İlişkisi boyunca, sayfaları birbirine benzemeyen bir günlüğün esas kadını olmak ister!
Huzurlu bir insan olur!

Aslında kafası karışık, olmayan duygusu çarpışıktır, içsel huzurunun takibi zordur, zira bir bakmışsın var bir bakmışsın yoktur! Ama paylaşımı bol bir aşk macerasında, koluna takıp partilere aktığı, kalabalıklar içinde coşup rahatladığı, sohbetine, zekasına doyamadığı bir sevgilisi var ise içine serin sular serpilir, zihninin gel giti yerini durgun sulara, fırtınasız gülere bırakır! Seçtiği aşkında yanılmayan İkizler, romantik bir aşık olamasa da ilişkisinde huzuru bulur!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşık, kadını, olursa, İkizler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İkizler Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:51
İkizler Burcu Kadını Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:49
Yay Kadını Aşık Olursa Beatrice Yay 1 24 Mart 2023 13:51
Koç Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 13:05
İkizler Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri Beatrice İkizler 0 02 Ekim 2022 08:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net