Forum Logo




Aldatma Yaşanmış Evliliği Kurtarma Yolları

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Aralık 2022, 15:58   #1
Çevrimiçi
Aldatma Yaşanmış Evliliği Kurtarma Yolları




Aldatma Yaşanmış Evliliği Kurtarma Yolları
Www.TrendForum.Net

Çok sevdiğiniz kişiyle evlisiniz ve evliliğiniz çok güzel gidiyor. Çocuklarınız var ya da yok, eşinizle birlikte bir hayatı paylaşıyorsunuz. Ama bir süre sonra bir şeyler ters gidiyor ve ilişkinizde bazı kopukluklar yaşanmaya başlıyor. Bu durumun sonunda eşinizin sizi aslında aldattığını öğreniyorsunuz. Bir anda her şey yerle bir oluyor ve rayında giden hayatınız karmaşık bir hal alıyor. Çünkü aldatılmak hayat planınızda yoktu ve ne yapacağınıza dair en ufak bir fikriniz yok. Bir şeyleri düzeltip evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız burada sizin için birkaç öneri var.


Tamam Mı Devam Mı?

Aldatılma durumunun yaşandığı evliliklerde öncelikle ilişkiye devam edip etmemeye karar vermeniz gerekir. Evet aldatılan taraf olmuş olabilirsiniz fakat eğer çocuklarınız varsa ya da hala eşinizle eskisi gibi olabileceğinizi düşünüyorsanız evliliğinize bir şans daha verebilirsiniz. İhanet çok derin bir durum olsa da sevgi onun üstüne çıkabilir. Bu yüzden anlık kalp kırıklıkları bir süre sonra tedavi edilip ilişkinizi eskisine yakın bir hale getirilebilir. Eğer evliliğinizi devam ettirebileceğinize inanıyorsanız bunların hepsini düşünün ve ona göre karar verin.

Uzmanlara göre çoğu aldatma olayı yaşanmış evlilik sonrasında, daha güçlü bir zemin kurulduğu söyleniyor. Çünkü kaybedilen güven duygusu bir süre sonra tekrar kazanılıp daha güçlü devam edebiliyor.

Karşılıklı Güven Ve Kabullenme

Evlilikler iki kişinin de sorumluluk aldığı ilişkilerdir. Bu yüzden iyi ya da kötü olan her durumda kişiler olayların sorumluluğunu üzerlerine almalıdır. Eğer aldatıldıktan sonra evliliğinize devam etme kararı aldıysanız, öncelikle iki tarafında birbirine karşı güven duygularını yeniden kazanması gerekir. Bunun yanında önemli olan bir diğer şey ise iki tarafında durumu kabullenip hatalarını anlamasıdır. Kocanız bu durumu inkâr eder veya çok abarttığınızı söylerse sizi rahatlatmak yerine daha da karmaşık hale getirecektir. İki tarafında güven için hatalarını kabullenmesi çok önemlidir.
Profesyonel Birinin Görüşünü Alın

İlişkiye objektif bir bakış açısının yön vermesi işinizi kolaylaştırabilir. Eğer işin içinden çıkamayacağınızı düşünüyorsanız bir ilişki profesörüne ya da psikoloğa danışmayı düşünebilirsiniz. Sizin farkında olmadığınız şeyleri size göstererek yardımcı olacaktır ve böylelikle kendinize daha fazla yüklenmemiş olursunuz.

Aldatma Kelimesini Unutun

Evet kolay değil fakat devam etme kararı aldıysanız eğer bundan sonra her kavgada ya da her tartışmada aldatma konusunu açmamalısınız. Eğer eşinize sürekli sizi aldattığını söyleyerek üste çıkmaya çalışırsanız bu affetme sürecinizi oldukça olumsuz yönde etkiler ve her seferinde başa dönersiniz. Eşinize sizin kalbinizi tekrardan kazanmasına izin verin. Her hareketinden şüphe duymayın ve onu sorgulayıcı tavırlar sergilememeye özen gösterin. Zaten eşiniz hatasını kabul edip güveninizi tekrar kazanacağına söz verdiyse bunun için uğraşacaktır ve ilişkinizieskisi gibi yoluna sokmaya çaba sarf edecektir. Ama sizin ‘’zaten sen beni aldattın onu da yaparsın’’ gibi cümlelerden uzak durmanız şart.





Mekan Değiştirin

Size kötü anıları hatırlatan her şeyden kurtulun. Mesela olayı öğrendiğinizde giydiğiniz kıyafet bile size o olayı hatırlatabilir. En önemlisi ise bulunduğunuz lokasyonu değiştirmeyi düşünün. Eşinizle başka bir eve çıkabilir, yeni eşyalar alabilirsiniz. Bunlar size daha kolay bir başlangıç sağlayacaktır. Hatta çantalarınızı hazırlayıp güzel bir tatile çıkarak yeniden güzel anılar biriktirmeye başlayabilirsiniz. Yeni yerler enerjinizi olumlu yönde etkileyecektir.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Aralık 2022, 16:19   #2
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Aldatma Yaşanmış Evliliği Kurtarma Yolları




Siz şınav çekerken eşinizi sevmişler
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Aralık 2022, 00:44   #3
Çevrimiçi
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Aldatma Yaşanmış Evliliği Kurtarma Yolları




Biri seni bir defa aldatmışsa; bu, O'nun suçudur. Defalarca kez aldatmışsa bu artık senin suçundur der Ramiz Karaeski. İlk aldatma sonrasında bitireceksin ki yinelenmesin; yinelenmesinin suçlusu sen olmayasın. Çünkü bir aldatan, yine aldatır. Bu; karakter meselesidir. Her şey düzelebilir, değişebilir ancak noksanlık karakterdeyse bunun düzelme olanağı yoktur.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aldatma, evliliği, kurtarma, yaşanmış, yolları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sanal ortamda flört aldatma sayılır mı ? Beatrice Trend Anketler 17 18 Kasım 2023 20:09
Aldatma ilişkiyi kurtarır mı? Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 0 28 Kasım 2022 12:59
Burçlar ve Aldatma Sebepleri Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 27 Eylül 2022 16:47
Arama Kurtarma Alanında Kullanılabilen Drone: DJI Matrice 30 Tanıtıldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 24 Haziran 2022 20:13
BitLocker Kurtarma Anahtarı Nasıl Bulunur ? KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 13 Haziran 2022 21:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net