Forum Logo




İlişkinin İlk 3 Ayında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Mayıs 2022, 18:42   #1
Çevrimiçi
İlişkinin İlk 3 Ayında Dikkat Edilmesi Gerekenler




İlişkinin İlk 3 Ayında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Www.TrendForum.Net

İlişkinin İlk 3 Ayında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Romantik bir ilişkinin başlangıcında çiftlerin birbirlerini tanımaya çalıştıkları döneme "balayı evresi" denir. Ne de olsa, karşılıklı hisleriniz olduğu zaman, birlikte daha fazla zaman geçirmeye ve birbirinizi tanımaya başlamanız ilişkinin en zevkli zamanlarıdır. Ancak Bu dönemde dikkat etmeniz gereke bazı ipuçlarını da göz ardı etmemekte fayda var. Bunun için sizlere kılavuzluk edebilecek belli başlı tüyoları derledik. İşte evliliğin ilk 3 ayında dikkat etmeniz gerekenlerin listesi.

Her şey yeni ve heyecan verici olduğunda, karşınızdakinin yalnızca pozitif yönlerini görmek ve sonradan tehlikeli olabilecek davranışları büyük bir sorun olarak görmemek gayet doğaldır. Elbette herkesin kusurları vardır, bu nedenle partnerlerimizden her zaman mükemmel olmalarını bekleyemeyiz, ancak göz ardı edilmemesi gereken bazı kırmızı çizgiler vardır. İşte onlardan bazıları…

Sürekli eleştirmesi tehlikenin göstergesi olabilir
Partneriniz ilişkinin ilk üç ayında belirli davranışlar sergiliyorsa, bu durum uzun vadede sizi kontrol edeceklerinin veya haksız yere eleştireceklerinin bir göstergesi olabilir. Her konuda anlaşmak zorunda olmasanız da temel değerler ve hayatta ne istediğiniz konusunda aynı fikirde olduğunuzdan emin olmak istersiniz.

Agresif bir tutum sergiliyorsa
Bazen sahiplenildiğini hissetmek, geri kalan tüm olumsuz noktaları gözden kaçırmak anlamına gelebilir. Partneriniz, size her ne sebepten olursa olsun sert bir tutum sergiliyorsa ve ani çıkışları ilişkinize zarar vermeye başladıysa bunu ileri safhalarda da devam etme tehlikesi söz konusu olabilir. Bu nedenle istemediğiniz tavırları ilk üç ayda dikkatli bir şekilde gözlemleyip tekrarlanan davranışlar konusunda onu açıkça uyarmalısınız. Aksi bir durumda hala düzelmiyorsa ilişkinin derhal bitirilmesi ruhsal ve fiziksel sağlığınız için en makulü olabilir.
Aileniz ve arkadaşlarınız ile ilgili tutumu
Başka bir büyük uyarı işareti de çıktığınız kişinin sizinle arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz arasında mesafe yaratmaya çalışmasıdır. "İhtiyacım olan her şey sensin" kulağa romantik gelebilir, ancak diğer ilişkileriniz önemini koruyor ve eşiniz buna saygı duymalı.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 29 Mayıs 2022, 18:47   #2
Çevrimiçi
Yanıt: İlişkinin İlk 3 Ayında Dikkat Edilmesi Gerekenler




Allahım ya yok romantik ilişki
yok ciddi ilişki

ciddi ilişki ne ya dfsfds

aferdersiniz hanfendicim size ne kadar seksi olduğunuzu söylemişmiydim sizi öpmek isterim efendim
aa beyfendicim latife ediyorsunuz lütfen ama bit tabi öpünüz lütfen bune lan fdsfdsfds

romantik ne her bil yıldız kaydığındaa seni arıyor gözlerim aşkım lan bi git fdsfds ilişki lan işte bu yaşa zevkiyle sevgisiyle anasını satim ya fdsfs
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ayında, dikkat, edilmesi, gerekenler, İlişkinin, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Mart ayında linyit üretimi artış gösterdi KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 26 Mayıs 2022 21:57
Mayıs ayında kapasite kullanım oranı arttı KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 23 Mayıs 2022 21:28
İnternet Dolandırıcılığına Karşı Dikkat Edilmesi Gereken 10 Şey coolbites Teknoloji Trend Haberleri 3 21 Mayıs 2022 22:01
Nefes Darlığı Hakkında Bilmeniz Gerekenler DeepSilence Sağlık Haberleri 0 20 Mayıs 2022 15:34
Elektrik çarpmasında yapılması gerekenler Beatrice Genel Sağlık 0 06 Mayıs 2022 05:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net