Forum Logo




Erkeklerin kadınlarda baktıkları ilk yer! Bugüne kadar yanlış biliyormuşuz

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Haziran 2023, 16:00   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Erkeklerin kadınlarda baktıkları ilk yer! Bugüne kadar yanlış biliyormuşuz




Erkeklerin kadınlarda baktıkları ilk yer! Bugüne kadar yanlış biliyormuşuz
Www.TrendForum.Net

Bir kişiyi tanımadan önce ona olan ilk bakışımızda gördüklerimiz karşımızdaki hakkında izlenimlerimizi oluşturuyor. Kadınlar ilk bakışta birçok analiz yapabiliyor. Erkekler ise daha yüzeysel gözlemler yapıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar erkeklerin kadınlarda ilk baktıkları yerleri açıkladı.

Bugün neyin çekici neyin çekici olmadığı bizim dışımızda pek çok kişi tarafından araştırılıyor: Örneğin Manchester Üniversitesi'nin yaptığı bir araştırma, rujun unutulmuş bir kadına bakışının süresini büyük ölçüde artırdığını gösteriyor. Manchester'ın "sözlü kahramanları", erkeklerin göz hareketlerini izleyerek bir kadınla tanıştıktan sonraki ilk 10 saniyenin en az yarısını dudaklarına bakarak geçirdikleri ve söz konusu kadın vücudunun bu bölümünü pembe rujla vurgulasa bile bu sürenin uzayabileceği sonucuna vardılar. Yapılan araştırmalarda erkeklerin bir kadınla tanıştıklarında ilk baktıkları yerleri sıraladı.



GÜLÜMSEME


Erkeklerin kadınlarda dikkat ettiği ilk şeylerden bir diğeri ise gülümsemedir. Erkekler güzel bir gülümsemeden etkilendiklerini açıklıyorlar. Gülümsemek, ilk tanışma ortamında mutluluk ve iyimserlik sinyali yollayarak karşınızdaki kişinin size yakınlaşmasını kolaylaştırır.

GÖZLER


Araştırmalar, erkeklerin yaklaşık yüzde 70’inin kadınlarda gözlere ve bakışlara dikkat ettiğini tespit etti. Gözler tüm duyguları ifade edebilen en önemli araç olarak görülüyor. Bir kadın bakışlarıyla içindeki tüm duyguları erkeğe yansıtabilir. Derin ve anlamlı bakışlar erkekler için önem taşıyor.



SAÇLAR


Birçok kadın erkeklerin saçlara önem vermediğini düşünse de yanılıyor. Saçlar erkeklerin ilk baktıkları bölümler arasında bulunuyor. Güzel ve bakımlı görünen saçlar erkekleri etkilemek için etkili araçlardan.

GÖĞÜS
Erkeklerin ilk baktıkları yerin göğüsler olduğu düşünülse de göğüsler ilk kısımlarda yer almıyor. Ancak gözler, gülümseme ve saçlardan sonra göğüsler de erkekler için önem taşıyor. Doğurganlık ve anaçlık sembolü olarak görülen göğüsler erkeklerin dikkatini çekiyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
baktıkları, biliyormuşuz, bugüne, erkeklerin, ilk, kadar, kadınlarda, yanlış, yer


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bugüne kadar karşılaştığın en garip isim neydi ? Beatrice Kafamıza Göre 30 19 Kasım 2023 18:07
Bugüne kadar ölüme en yakın hissettiğin an hangisiydi? Beatrice Trend Sorular 7 29 Mart 2023 01:54
Bugüne kadar aldığınız en ilginç teklif neydi ? Zeytin Trend Sorular 5 22 Aralık 2022 01:25
Bugüne kadar aldığınız en tuhaf iltifat? Razor Trend Sorular 4 24 Kasım 2022 16:46
Erkeklerin kadınlarda sevmediği 9 davranış Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 2 03 Kasım 2022 12:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net