Forum Logo




Ben seni arkadaş olarak görüyorum | KÖKTEN ÇÖZÜM

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ağustos 2023, 11:28   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ben seni arkadaş olarak görüyorum | KÖKTEN ÇÖZÜM




Ben seni arkadaş olarak görüyorum | KÖKTEN ÇÖZÜM
Www.TrendForum.Net

Hiç düşündün mü ? Ben seni arkadaş olarak görüyorum cevabını almandaki asıl etkenler nelerdir ? Evet, bu cümleden basitçe kızın senden bir sevgili anlamında hoşlanmadığını anlıyoruz. Ancak bu cümlenin anlamı çok daha derin. Ve genellikle erkekler fark etmeden kadınları bu cevabı vermek için yönlendirmiş oluyorlar.

Beni seni arkadaş olarak görüyorum cevabını almanın nedenleri
Şimdi kısaca neden “ben seni arkadaş olarak görüyorum” ya da “sevdiğin kızın arkadaş demesi” sonucu ile karşılaştın bir değerlendirme yapalım.

Kızdan gelen ilgi/ilgisizlik sinyallerine dikkat etmemek

Erkeklerin ilgilerini belli ederken yaptıkları hata, kızın ilgisini belli eden sinyallere dikkat etmeden kıza açılmalarıdır. Seni bir erkek olarak risk yönetimi yapmalı ve reddedilme olasılığın düşük olmayan kızlara asla açılmamalısın !

Erkekler hoşlandıkları kadınlar ile şanslarını deneyip red cevaplarını alırlarken, kadınların hoşlandıkları erkekler karşısında kendilerini kolay kolay böyle bir duruma düşürmedikleri dikkatini çekti mi ? Çekmediyse, bu gerçeğin hemen farkına var !

Kadınlar kendilerini kolay kolay reddedilme durumuna sokmazlar ! Çünkü reddedilmenin onların değerini düşüreceğinin farkındadırlar. Bir erkeğe açılmadan önce erkeğin onu reddetmeyeceğine dair tüm ilgi işaretlerini toplarlar. Ya da önce erkeği açılmaya teşvik ederler ki, zaten ilk olarak erkek açılınca reddedilme olasılığı da ortadan kalkmış olur.Bazen de kadınlar erkeğe karşı o kadar açık ilgiSİZlik sinyalleri verirler ki, bu ilgisizlik sinyalleriyle erkeklere “bana yaklaşma” sinyali verirler. Ancak erkek bu sinyalleri görmezden gelerek kıza niyetini belli ettiğinde tabi ki “ben seni arkadaş olarak görüyorum” cevabını alır. Bu tıpkı bir sokak köpeğinin bana yaklaşma yoksa ısırırım demesi gibidir. Negatif sinyalleri okuyamayıp yaklaşırsanız günün sonunda kuduz aşısı olmak zorunda kalırsınız ! 🙂

Kızdan gelen ilgi/ilgisizlik sinyallerini yanlış okumak

Kızın ben seni arkadaş olarak görüyorum cümlesini kullanmasının diğer önemli sebebi ise kızın sana karşı olan davranışlarını yanlış yorumlayıp, bunları birer ilgi sinyali olarak algılamandır. Mesela kızın sosyal durumlarda herkese karşı göstereceği bir güler yüzü ya da o an canı sıkıldığı için senle muhabbet açması gibi şeyler ilgiyi yanlış yorumlamışsındır.

Kızdan gelen ilgi sinyallerine karşı aceleci davranmak

Kızdan gelen ilk ilgi işaretleri karşısında hemen heyecanlanıp harekete geçmek “ben seni arkadaş olarak görüyorum” cümlesi ile karşı karşıya kalmana neden olabilir. Kızdan gelen ilk ilgi işaretlerine karşı öncelikle soğukkanlı olmalısın ve kıza ilgini belli etmeden önce yeteri kadar ilgi işareti topladığına emin olmalısın.

Yalancı sinyallere inanmak

Bu maalesef ki çok görünen ve erkekleri kızlar karşısında komik bir duruma düşüren bir durumdur. Bu erkekler genelde kızların ilgi budalalıklarına, ego tatminlerine kurban giderler. Kızlar doğaları gereği ilgi ile beslenen canlılardır.Bu yüzden bir erkeği sevgili olarak istemeseler bile, o erkeğin ilgisini çekmek için erkeğe karşı yalancı ilgi sinyalleri gönderirler.Bu yalancı sinyalleri şunlardır:
  1. # Erkeğin gözlerine özellikle bakıp gülümsemek
  2. # Erkeğe karşı daha sıcak davranmak
  3. # Erkekten özel bir ricalarda bulunmak

Bu ilgi işaretlerini gören erkek ise, bu sinyallerin kızın ilgi ihtiyacını ve egosunu tatmin etmek için kullanılan yalancı ilgi sinyalleri olduğunu hesaba katmaz ve kıza hemen ilgisini vermeye başlar. Sakın sen de bu hatayı yaparak kızın ilgi ihtiyacını karşılayan bir oyuncak durumuna düşme !

Bu durumda erkeğin şunu denemeye hakkı yoktur :
  1. # “ama gözlerimin içine ilgiyle bakmıştın!”
  2. # “bana özel ilgi göstermiştin!”
  3. # “bana sıcak davranmıştın !”

Bu cevaplar karşısında kızın vereceği cevap şudur “sen benim hareketlerimi yanlış anlamışsın!”. Kadın seni hemen hayal dünyanda bu ilgi sinyallerini yanlış yorumlamakla suçlar. Ve bu davranışların ilgi işareti olduğuna dair bir ispat olmadığı için olaydan sıyrılır. Sen reddedilip oyuncak olduğunla kalırsın.Kadınlar maalesef bu tarz hileli davranışları çok yapıyorlar. Şunu unutma konu ilişkiler olunca sanılanın aksine erkekler kadınlara göre oldukça saftırlar. Böylelikle kadınlar erkekleri kolaylıkla manipüle edebilirler.

Kızdan gelen ilgi sinyallerini kendine özel sanmak

Dediğim gibi kızlar ilgiyle çalışır ve seni arkadaş olarak görüyorum diyen kadın çevresindeki erkeklerden ne kadar çok ilgi alabiliyorsa o kadar tatmin olur. Bu bir kadının aynı buluşma yerine aynı anda 50 tane erkek çağırması gibidir. Her erkek kendini özel sanır. Ancak kadının ilgisi ilgi meraklısı olan yapısı yüzünden bir çok erkeğe aynı anda yöneltilmiştir. Bu durumda açılan erkek tuzağa düşer.Şimdi gelelim bu oyunları görüp “ben seni arkadaş olarak görüyorum” ya da “sevdiğin kızın arkadaş demesi” sonucunu almadan kızın ilgisini nasıl kazanabileceğine.

Plansız davranan her erkeğin sonu : Sevdiğin kızın arkadaş demesiben seni arkadaş olarak görüyorum
Kızlar politik davranan canlılardır. Yani söyledikleri her cümle kelime anlamı olarak tam karşılığındaki anlama gelmez ! Ben seni arkadaş olarak görüyorum diyen kadınlar genelde senin ilginin onların hoşuna gittiği ancak seni erkek arkadaş olarak istemediklerini ifade ediyorlardır. Kızlar erkeklerin onlara ilgili olup olmadıklarını kolayca anlayabilirler ! Ve bu ilgiyi aynı anda ne kadar fazla erkekten alabilirlerse özgüvenleri o kadar artar, egoları tatmin olur ve kendilerini iyi hissederler. O yüzden bu ilginin kesilmesini istemezler. Mümkün olduğunca seni yan cepte tutup, arkadaş olarak gördüklerini ifade ederek seni çevrelerinde tutmak isterler. Bu aynı zamanda çevredeki diğer kadın ve erkeklere hava atmanın iyi bir yoludur. Herkes bana aşık, bak bu çocukta benden hoşlanıyor tavırları !

Seni arkadaş olarak gören kıza nasıl davranılır ?

Öncelikle seni ilgin oldukça değerli bir şey ! Bunu bil ! Kızlar maalesef erkeklerin ilgisinden oldukça fazla beslenirler demiştim. Kız seni reddediyor olsa bile senin gibi gibi bir çok erkeğin ilgisi olmasa emin ol karşındaki kızın özgüveni aylar içinde en azından %50 düşerdi ! Burada senin yapman gereken ilginin daha iyi para edeceği pazarlar bulmaktır. Diyelim ki senin ilgin ticari bir ürün ve sen bu ürünü değerinin çok altında değer biçen bir sarrafa satmak istiyorsun. Sence bunu yapmak mı daha mantıklı yoksa gidip bu ürüne daha yüksek fiyat biçen sarraflar aramak mı ?

Doğru bildin ! İlgini daha iyi değerlendirecek kişiler bulmalısın. Seni arkadaş olarak görüyorum diyen kadın karşısında değer kaybeden ilgini hemen başka kadınlara yönlendirmelisin.

Bunu yaparak o kıza şu sinyalleri veriyorsun :
  1. Benim ilgim senin sandığın gibi ucuz değil!
  2. Senin ilgin benim için o kadar da önemli değil !
  3. Olmazsa olmaz değilsin !
  4. Çevrede iyi erkekten anlayacak onlarca kadın var !
  5. Bir çok potansiyel sevgili adayına sahibim !
Bu akıllıca hamle karşısında karşındaki kadın bir süre sonra senin değerini tekrar kafasında tartma sürecine girecektir. Çünkü diğer erkeklerin yaptığı gibi o kadına yapışıp kalmadın. Bu durumda onun kafasındaki kişisel imajın kesinlikle olumlu olarak değişecektir.

Seni arkadaş olarak görüyorum’a karşı eğlenceli cevaplar
Hazır mısın ? Şimdi arkadaş kalalım, beni seni arkadaş olarak görüyorum diyen kadına karşı birkaç eğlenceli cevap sunacağım:
  1. Tamam hafta sonu seni halı saha kadrosuna yazıyorum o zaman 🙂
  2. Pijama partisi de yapalım tam olsun bari ! 🙂
  3. Ben de seni ….. 🙂
  4. Bu de şuan “dünyanın en mesut kızı benim” diyeceksin diye korkmuştum 🙂
  5. Daha yaratıcı olmanı beklerdim ya 🙂 Yüz yıldır kullanılan cevabı mı verdin sen az önce bana ! 🙂
Hadi ya, sebep dördüncü eşim olmanı istemem mi ? Yoksa … ? 🙂
Tabi bu cevaplar sonucu değiştirmeyecektir. Sadece mizah yeteneğini reddedildikten sonra bile kullanabiliyor olman duygusal olarak yıkılmadığını karşı tarafa gösterecektir. Bu da erkek için çok önemli bir güçtür aslında. Sen sen ol, ben seni arkadaş olarak görüyorum duvarına çarpmadan önce gerekli önlemleri al. Yoksa sevdiğin kızın arkadaş demesi kaçınılmaz olacaktır.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arkadaş, ben, çözüm, görüyorum, kökten, olarak, seni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Arkadaş Olarak Koç Burcu Asi Ruh Koç 1 17 Nisan 2023 04:49
Arkadaş Olarak Balık Burcu Asi Ruh Balık 0 17 Nisan 2023 04:15
Arkadaş Olarak Yay Burcu Asi Ruh Yay 0 17 Nisan 2023 04:10
Arkadaş Olarak İkizler Burcu Asi Ruh İkizler 0 17 Nisan 2023 03:58
Ben seni arkadaş olarak görüyorum Beatrice Trend Sözlük 7 03 Ekim 2022 00:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net