Forum Logo




Kızlar seçen taraf mı sence ? Tekrar düşün :=)

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Ağustos 2023, 12:57   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Kızlar seçen taraf mı sence ? Tekrar düşün :=)




Kızlar seçen taraf mı sence ? Tekrar düşün :=)
Www.TrendForum.Net


Seçen tarafın kızlar olduğu söylenir. Eğer bu doğruysa o zaman neden bu kadar çok koca bulamayan kız var :=) Bu kısmen doğru olmakla beraber HATALI bir söylemdir.

Aslında kızların o kolay beğenmeyen görünümlerinin, havalı tavırlarının altında istediği standartlarda olup da onlara yazmayan erkeklerin onlara bakmayışlarının büyük isyanı var :=)

Bir kadın bir erkeği seçemez, bir kadın ancak ona bakan erkekler arasından bir seçim yapabilir ! Kendisine pas vermeyen bir erkek karşısında kadın çaresizdir.

Kadınlar etraflarında çok erkek olduğunu ve bu erkeklerin sürekli kendilerine yazdıklarını söylerler. Kadın güzelliğiyle kolayca prim yapabilir bu doğru. Ancak biraz tecrübelenen erkek artık ergenlikteki cinsel acemiliğini de atınca kadında farklı meziyetler de arayacaklar, özellikle uzun ilişki ya da evlilik düşünüyorsa !

Kadınlar şunu unutuyorlar:Bir erkeğin onları yatağa atmak için onlara yazmasıyla, uzun ilişki ve evlenmek için yazması çok farklıdır. “Tüm erkekler bana yazıyor ya” havasında olan ve bunun üzerinden prim yapmaya çalışan kızlar söz konusu “yatak” olduğu zaman bir erkeğin ömrü boyunca yapabileceği cinsel partner rekorunu tek bir günde kırabilirler :=) Ama söz konusu her kadının arzuladığı o kaliteli adamla uzun ilişkiyse bunu bulmaları için kendilerini çok ama çok geliştirmeleri gerekecektir :=)

Kadınlar bu konuda çaresiz durumdalar. Bu durumdan gözlerden uzak şekilde yakındıkları ve çevreye ulaşılmaz bir tavır sergiledikleri için erkeklerin çoğu bu durumu fark edemiyor! Fark edemeyen erkeklerin gözü korkuyor ve kızları kontrol altına alamıyorlar. Aslında seçen taraf ilk baştan beri sendin ! Eğer şuan hoşnut olmadığın bir konumdaysan, bunun nedeni asıl değeri kendine vermeyip, kızları gözünde saçma sapan bir şekilde büyütmendir.


Alıntıdır.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
düşün, kızlar, seçen, sence, taraf, tekrar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tekrar tekrar gittiğin ve gitmekten sıkılmadığın bir yer var mı? Razor Trend Sorular 9 03 Ağustos 2023 20:47
Kafanızı Karıştırarak Tekrar Tekrar Bakmanıza Neden Olacak 20 Tuhaf Fotoğraf Zeytin Resim ve Fotoğraf Galerisi 2 19 Temmuz 2023 20:28
Çocuk gibi konuşan genç kızlar moda oldu.Siz bu kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? DeepSilence Erkekçe Genel 10 12 Temmuz 2023 21:08
Yolcu Seçen Taksici Asi Ruh Trend Sözlük 2 10 Mayıs 2023 23:48
Genellikle sen konuşan taraf mı yoksa dinliyen taraf mısın ? Sır Trend Sorular 10 04 Şubat 2023 20:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net