Forum Logo




Eyvah, Bütün Arkadaşlarım Evlendi

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Kasım 2023, 22:00   #1
Çevrimiçi
Eyvah, Bütün Arkadaşlarım Evlendi




Eyvah, Bütün Arkadaşlarım Evlendi
Www.TrendForum.Net

Birileri karşınıza geçip ne zaman evleneceğinizi sormaya başladıysa; bütün arkadaşlarınızın düğünlerine, hatta çocuklarının doğumlarına gittinizse; hala kariyerinizle veya mastırınızı yapmakla meşgulseniz; içinizden alarm veriyor olabilirsiniz.

Tanıdığınız arkadaşlarınızın evlenmesi ve hala sizin bekar olmanız moralinizi bozuyorsa, öncelikle bundan vazgeçmekle işe başlayın. Kendinizi kalıplaşmış düşüncelerle doldurmayın.
Öncelikle şunu düşünün: Herkes bu dünyaya evlenmek ve çocuk yapmak için gelmez! Yani, ömrünüzün sonuna kadar bekar kalabilirsiniz. Bu sizi sorunlu veya kötü yapmaz. Ayrıca istatistikler son yıllarda yapılan evliliklerin yarısının boşanmayla bittiğini söylüyor. O yüzden rahatlayın!
Bu düşünceleri başınızdan bir an önce atın çünkü hata yapmanıza sebep olabilirler. Sadece evlenmiş olmak için evlenip, sonradan büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.
Evlilik isteğinizden çok, etrafın baskısı ve lafları yüzünden evlilik kararı almanızı engelleyecek tek şey, mantıklı düşünmenizdir. Paniklerseniz, yanlış kararlar almanız kaçınılmaz olacaktır.
Örneğin, sürekli ayrılıp barıştığınız ve her seferinde terk etmenize rağmen, bir şekilde yumuşak tarafınızı yakalayıp sizi barışmaya ikna eden sevgiliniz, yani kangren ilişkiniz, evlilik paniği ile nikah masasına oturmanız için can simidi olabilir.
Peki, sonra ne olacak? Defalarca ayrılmanıza sebep olan huyları, yine gözünüzün önüne gelecek. Üstelik bu defa küsüp evinize gidip, dilediğiniz kadar görüşmeme hakkınızı kullanamayacaksınız çünkü aynı evde yaşıyor olacaksınız.
Başka bir seçenek; duyguları çok incinmiş ve aşktan vazgeçmiş, üstelik biraz da maddiyatçı tiplerin söylediği şu söze kanacaksınız: Senin sevdiğinle değil, seni sevenle evlen! Sizi mutlu etmek için pahalı restoranlara götürüp hediyeler alan, sizi sürekli arayıp soran ve çevrenizdekilerin size çok yakıştırdığı ancak sizin dokunmak istemediğiniz o adamla evleneceksiniz. Oysa onunla bir ömür geçirecek olan çevrenizdekiler değil, sizsiniz.
Evlenmek için acele etmeyin! Bir ömrü beraber geçirmek için yola çıkıyorsunuz. Tanıyın, düşünün, sevin, güvenin ve bilin! Herkesin evlenmiş olması, hepsinin mutlu bir çift olduğunu göstermez; aldanmayın.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Kasım 2023, 22:08   #2
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Eyvah, Bütün Arkadaşlarım Evlendi




tek eyvah dememin nedeni altınlar geri dönmeyecek
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Kasım 2023, 22:15   #3
Çevrimiçi
Yanıt: Eyvah, Bütün Arkadaşlarım Evlendi




Farkedmez kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
tek eyvah dememin nedeni altınlar geri dönmeyecek

Döner niye dönmesin darısı sana
Lews Therin bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arkadaşlarım, bütün, evlendi, eyvah


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! DeepSilence Ünlülerin Dünyası 4 22 Haziran 2023 18:58
İlker Aksum evlendi DeepSilence Ünlülerin Dünyası 3 20 Haziran 2023 10:19
Yılmaz Morgül Evlendi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 04 Mart 2023 21:03
Dimitris Pelkas Evlendi! KoJiRo Fenerbahçe 0 27 Haziran 2022 21:06
Duygu Özaslan evlendi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 14 Haziran 2022 21:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net