Forum Logo




Daha Mutlu Bir Hayat İçin Romantik İlişkilerde Bağımsız Olmanın 11 Yolu

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Mart 2024, 17:04   #1
Çevrimiçi
Daha Mutlu Bir Hayat İçin Romantik İlişkilerde Bağımsız Olmanın 11 Yolu




Daha Mutlu Bir Hayat İçin Romantik İlişkilerde Bağımsız Olmanın 11 Yolu
Www.TrendForum.Net

1. Kendi duygularınızı tanımayı öğrenin

Birey olarak kendi benliğinizi oluşturmayı öğrenin, bu sadece romantik ilişkiniz için değil hayatınızın her alanında önemlidir. Duygularınız önemlidir ve zamanı geldiğinde onları regüle etmesi gereken kişi sizsiniz.

2. Kendi başınıza bir şeyler yapın

Partnerinizle zaman geçirmek her zaman eğlencelidir, ancak bazı bireysel deneyimlere de sahip olmalısınız. Kendinize keyif aldığınız ve size enerji veren bir şey yapmak için düzenli olarak zaman ayırın. Partnerinizle paylaşabileceğiniz hobiler veya ilgi alanları edinin. Bunu yapmak ilişkiyi taze tutar.

3. Partnerinizin bakış açısını anlayın ve kabul edin

Çiftlerin birbirinden farklı bakış açılarına sahip olması normaldir ve bu farklılıkları kabul etmek bağımsızlığı sağlamanın harika bir yoludur.

4. Bağımlı değil, bağlı olmayı öğrenin

Bir ilişkide bağımlı olmakla bağlı olmak birbirinden çok farklıdır. Bağlı olan insanlar romantik ilişki içindeyken bile kendilerini kaybetmezler. Ancak bağımlı insanlar, kendi başlarına iyi olmadığını düşünürler ve ilişkiyi kaybetme korkusuyla kendilerini kaybederler. Bir ilişkide olmak güzel ama bu, bağımlı olmanız gerektiği anlamına gelmez. Tüm isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için tamamen o kişiye bağlıysanız, ilişkiniz sağlıklı değildir.

5. Hayattaki değerlerinizi düşünün

Bir ilişkide karşınızdaki insanı memnun etmek için hayattaki değerlerinizi değiştirmeniz gerekmiyor. Birinin kendi başına değerlerini değiştirmesi normal olsa da, sadece partneriniz sizi zorladığı için farklı biri olmamalısınız.

6. Kendi tutkularınızı bırakmayın

İlişkinizin dışında da bir hayatınız olması için sevdiğiniz şeylere devam edin. Partnerinizle bir şeyler paylaşacaksınız tabii ki, ancak kendi hayatınız da olmalı.

7. Kendinizi sevmeyi öğrenin

Hayatınız boyunca beslemeye devam etmeniz gereken ilk ve en önemli ilişki kendinizle olandır. Eğer bu temel ilişki iyi değilse, diğerleri de olmayacaktır. Kendinizi sevmeyi unutmayın.

8. Partneriniz olmadan arkadaşlarınızla vakit geçirin

Partnerinizle bir araya gelmeden önce muhtemelen arkadaşlarınız ve ailenizle sık sık vakit geçiriyordunuz. Romantik bir ilişki içinde olsanız bile, bu ilişkileri de sürdürmek önemli. Tüm mutluluğunuzun sadece bir kişiye bağlı olmasını istemezsiniz.

9. Yeni bir hobi edinin

Partnerinizle bir hobi paylaşmak her zaman eğlencelidir, ancak ara sıra bazı şeyleri kendi başınıza yapmanız gerektiğini unutmayın. Keyif aldığınız yeni bir hobi bulun veya dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışın ve yeni arkadaşlar edinin.

10. İlişkinizden başka nelerin önemli olduğunu düşünün

Partneriniz hayatınızda çok önemli bir unsur ancak en önemli şey olmadığına dikkat edin. İlişkiniz dışında hayatınızda neyin önemli olduğunu düşünmek için zaman ayırın. Hem partnerinizle hem de onsuz mutlu olmalısınız.

11. Partneriniz üzerinde baskı kurmayın

Partnerinize çok fazla baskı yapmak yerine, kendi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize odaklanmayı deneyin. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılaması gereken kişi yine sizsiniz.

Alıntı
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bağımsız, bir, daha, hayat, mutlu, olmanın, romantik, İçin, İlişkilerde, yolu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Uzun Süreli İlişkilerde Monotonluktan Kurtulmanın 7 Yolu KoJiRo Kadın & Erkek İlişkileri 0 11 Şubat 2024 09:37
İlişkilerde erkeklerin mi yedek kulübesi daha kalabalık yoksa kızların mı? Beatrice Kafamıza Göre 14 08 Kasım 2023 01:49
Dünyanın en romantik yürüyüş yolu 2024'te açılıyor Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 2 15 Ağustos 2023 17:25
Fit ve Zinde Olmanın 10 Yolu DeepSilence Kilo vermek istiyorum 0 19 Haziran 2023 17:03
Makyaj Yapmadan Parlayan Bir Cilde Sahip Olmanın 10 Yolu Beatrice Saç ve Makyaj Dünyası 0 09 Mayıs 2022 12:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net