Forum Logo




Kahve Falında Tay görmek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 01:10   #1
Çevrimiçi
Kahve Falında Tay görmek




Kahve Falında Tay görmek
Www.TrendForum.Net

Kahve Falında Tay görmek

Kahve falında tay görmek güçtür, berekettir, kısmettir. Her ne isterseniz kolaylıkla başaracağınıza zorlukları aşacağınıza delalettir. Kendinize olan güveninizin artacağına ve hayatınızda radikal değişiklikler olacağına göstergedir. Hayatınızda önemli yenilikler örneğin evlenmek, iş değiştirmek ya da bebek sahibi olmak söz konusu olabilir. İlişkiniz yoksa hayatınıza girecek olan bir insan size şans ve yenilikler getirebilir ve çok güzel şeyler yaşayabilirsiniz.
Kahve falında tay görmek büyük bir hayalin gerçekleşmesi, şansınızın açılması, murada ermek gibi anlamlara da gelmektedir. Sizi seven insanlarında yardımıyla rahata erecek huzuru bulacaksınız. Özellikle sevdiğiniz veya eşiniz hayallerinize kavuşmanızda size aracı olacaklar demektir. Küslüklerinizin çözüme kavuşacağı, eski günlerinizden daha özel günlere adım atacağınız anlamına gelir. Sürekli ertelediğiniz, uygun koşulları aradığınız planları uygulamaktan çekinmeyin dileklerinizin kabul olacağı bir dönemdesiniz.
Gördüğünüz Ya Atsa?

Kahve falında gördüğünüz tay yerine at olursa veya her ikisini birlikte görüyorsanız aynı şekilde güç ve bereket olarak yorumlanmaktadır. Kısa sürede kısmetlerinizin açılacağına, büyük paralar kazanacağınıza kısacası zenginleşeceğinize yorumlanır. Elinize toplu bir para geçebilir, işinizden kazançlarınız artabilir ya da bekarsanız mal mülk sahibi bir insanla evlenme durumunuz olabilir.
Kahve falında tay görmek saf hayallerin gerçekleşmesi, hayırlı işlerin peşinden koşulması anlamına gelir. Elinizi neye atsanız bereket bulacaksınız. Tay şaha kalkmışsa bu sizin yardımsever ve iyilik dolu oluşunuzu da simgeler. Kısmet, şans, bereket, bolluk, iyi yaşam demektir.
__________________
..




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.



sağ tarafımda davam sol tarafımda rap var...

Gecem itilaf devletleri
Sanki ben, İstiklal Marşı'yım



 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
falında, görmek, kahve, tay


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kahve falında CİN görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:09
Kahve Falında Görücü Görmek Beatrice Kahve Falı 6 29 Eylül 2022 19:07
Kahve Falında Hayalet Görmek Beatrice Kahve Falı 0 29 Eylül 2022 18:15
Kahve Falında Gergedan Görmek Beatrice Kahve Falı 0 29 Eylül 2022 18:14
Kahve Falında Alev Görmek Beatrice Kahve Falı 0 29 Eylül 2022 18:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net