TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Karadeniz Bölgesi (https://www.trendforum.net/karadeniz-bolgesi/)
-   -   Boztepe (Türkiye, Ordu) (https://www.trendforum.net/karadeniz-bolgesi/29810-boztepe-turkiye-ordu.html)

Asi Ruh 21 Temmuz 2023 05:23

Boztepe (Türkiye, Ordu)
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Boztepe, Ordu ilinin Altınordu ilçesine bağlı bir mahalledir. Şehir merkezine 6 kilometre uzaklıktadır. Boztepe, Ordu'nun en yüksek tepesidir. Denizden 450 metre yüksektedir. Boztepe, Ordu'nun en önemli turizm merkezlerinden biridir. Boztepe'ye teleferikle veya arabayla çıkılabilir.

Boztepe'de, Karadeniz'in muhteşem manzarası seyredilebilir. Boztepe'de, restoranlar, kafeler, çay bahçeleri ve pansiyonlar bulunmaktadır. Boztepe'de, Ordu'nun yöresel yemekleri de tadılabilir.

Boztepe, Ordu'ya gelen turistlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yerdir. Boztepe'de, unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Boztepe'ye gitmek için en uygun zaman, yaz aylarındadır. Yaz aylarında, Boztepe'de hava sıcaklığı 25-30 derece arasındadır. Boztepe'ye gitmek için en uygun saatler, sabah ve akşam saatleridir. Sabah ve akşam saatleri, Boztepe'de hava daha serin ve daha sakindir.

Boztepe'ye giderken, yanınıza fotoğraf makinesi, su ve yiyecek götürmenizi tavsiye ederim. Boztepe'de, Karadeniz'in muhteşem manzarasını fotoğraflayabilirsiniz. Boztepe'de, Ordu'nun yöresel yemeklerini de tadabilirsiniz.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 09:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.