Forum Logo




Boztepe (Türkiye, Ordu)


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Temmuz 2023, 05:23   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Boztepe (Türkiye, Ordu)




Boztepe (Türkiye, Ordu)
Www.TrendForum.Net



Boztepe, Ordu ilinin Altınordu ilçesine bağlı bir mahalledir. Şehir merkezine 6 kilometre uzaklıktadır. Boztepe, Ordu'nun en yüksek tepesidir. Denizden 450 metre yüksektedir. Boztepe, Ordu'nun en önemli turizm merkezlerinden biridir. Boztepe'ye teleferikle veya arabayla çıkılabilir.

Boztepe'de, Karadeniz'in muhteşem manzarası seyredilebilir. Boztepe'de, restoranlar, kafeler, çay bahçeleri ve pansiyonlar bulunmaktadır. Boztepe'de, Ordu'nun yöresel yemekleri de tadılabilir.

Boztepe, Ordu'ya gelen turistlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yerdir. Boztepe'de, unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz.



Boztepe'ye gitmek için en uygun zaman, yaz aylarındadır. Yaz aylarında, Boztepe'de hava sıcaklığı 25-30 derece arasındadır. Boztepe'ye gitmek için en uygun saatler, sabah ve akşam saatleridir. Sabah ve akşam saatleri, Boztepe'de hava daha serin ve daha sakindir.

Boztepe'ye giderken, yanınıza fotoğraf makinesi, su ve yiyecek götürmenizi tavsiye ederim. Boztepe'de, Karadeniz'in muhteşem manzarasını fotoğraflayabilirsiniz. Boztepe'de, Ordu'nun yöresel yemeklerini de tadabilirsiniz.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
boztepe, ordu, türkiye


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ordu fındıklı burma tatlısı coğrafi işaretle tescillendi Zeytin Tatlılar 2 04 Ekim 2023 00:08
ORDU İli Hakkında Herşey DeepSilence Karadeniz Bölgesi 2 02 Temmuz 2023 09:32
Ordu'da yıkılan 3 gökdelenin alanı halkın hizmetine sunuldu KoJiRo Ülkemizden Haberler 0 31 Mart 2023 17:47
Akp Ordu milletvekili "Tayyib abimizin ayakkabısını yalamalıyız” dedi Beatrice Ülkemizden Haberler 3 23 Ocak 2023 19:24
Bülent Ersoy Ordu'da siyasi parti lideri gibi karşılandı: Hoş geldin dünya güzeli Beatrice Ünlülerin Dünyası 1 04 Aralık 2022 15:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net