TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Kilo vermek istiyorum (https://www.trendforum.net/kilo-vermek-istiyorum/)
-   -   13 günde 7 kilo verdiren İsveç diyeti Nedir? (https://www.trendforum.net/kilo-vermek-istiyorum/36196-13-gunde-7-kilo-verdiren-isvec-diyeti-nedir.html)

Beatrice 05 Ocak 2024 19:11

13 günde 7 kilo verdiren İsveç diyeti Nedir?
 
İsveç diyeti İskandinav ülkelerinin yerel kaynaklı gıdalara odaklı olan bir beslenme şekli. Son günlerde popüler hale gelen İsveç diyetini uygularken belli kurallara dikkat etmek gerek. Her diyette olduğu gibi İsveç diyetini de uygulamadan önce mutlaka bir uzmana danışılması gerektiğini belirtelim.
İsveç diyeti nedir?

İsveç diyeti İskandinav ülkelerinin beslenme biçimini vurgular. Bu nedenle İsveç diyeti, Akdeniz diyeti ile benzerlik gösterir. İsveç diyetinde deniz ürünleri ve çeşitli bitkilere ağırlık verilir.
Amerikan Kalp Birliği, hemen kilo vermek zorunda kalan kalp problemleri olan hastalara İsveç diyetini önerir. Ancak 35 yaşın üzerinde ve ciddi hastalıkları olanlar için bu diyet önerilmez.




[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


İsveç diyetini uygulamaya karar verdiyseniz, kesinlikle kurallara uymalısınız. İzin verilen miktar dışında, çay, kahve gibi içecekler içmemelisiniz. İsveç diyet listesinde belirtilenlerin dışında kahvenize ilave katkı maddeleri de eklememeye özen gösterin.

Günde iki litre su içmelisiniz. Bu diyeti 13 gün sonra uygulamayı bırakmalı ve 3 ay içinde bir daha yapmamalısınız. 3 ay sonra bu diyeti tekrar uygulayabilirsiniz.
Günde 2 litre su için.
Diyete 13 günden fazla devam etmeyin, 6 gün geçmeden diyetinizi kesmeyin.
Diyetinizi üç aydan daha kısa sürede tekrarlamayın.
Öğle ve akşam yemekleri aynı gün içerisinde değiştirilebilir

Şimdiden bu diyeti deneyecek olanlara, Allah kolaylık versin :)

Alıntı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 07:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.