Forum Logo




Sevgiyi Bekliyorum - Kemal Parlak

Kitap tanıtımlarının yer aldığı tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz..


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Temmuz 2023, 09:43   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Sevgiyi Bekliyorum - Kemal Parlak




Sevgiyi Bekliyorum - Kemal Parlak
Www.TrendForum.Net



Sevgiyi Bekliyorum Kitap Açıklaması


Saygı değer okuyucum; Kemal Parlak 1960 İstanbul Fatih doğumlu. Çocukluk yıllarımda ülkemizde özellikle sol ideolojinin ağır bastığı günün, gazete ve radyo haberleri ile büyüdük sayılır… Gün geçmiyordu ki gazetede koca bir başlık; “katliam” sonra ölü yaralı sayısı hakkında tam sayfa bilgi… Radyolar veya haftada sadece üç gün yayın yapan TRT TV kanalı haberlerinde mutlaka spikerin; “Evet bugün filanca okulda veya iş merkezinde gene kan döküldü veya hareketli saatler yaşandı.” Diyerek bir ara başlık açar ve devam ederdi. Şu üniversitede sol görüşlü öğrenciler. Bu uygulamaya karşı çıkarak direniş başlattı veya okula sopalarla girmek isteyen öğrenciler yakalandı. Artık ortama mı? Ayak uyduruldu bilemiyorum. Bende kendimi bir anda cezaevlerinde volta atarken buldum. Yıllar geçti 12 yıl… Son bir yılı saymazsak 11 yıl boyunca güneşi, ayı, gökyüzünü görmeden yaşamak… İşte bu kitap o yılların ürünü Cezaevi sonrası bir müddet ortalarda dolaştıktan sonra özel bir şirkette Tekstil transfer makineleri ile alakalı tasarım işleri ile uğraştım. Daha sonra İlçe belediyelerinden birinin açtığı sınavla tekniker alımı sınavına katılarak göreve başladım. Aynı anda Türkiye sualtı sporları federasyonunun eğitimlerine ve sınavlarına katılarak federasyonun bünyesinde eğitmen oldum. Bir yandan su altına heves eden insanların eğitimleri ile uğraşırken diğer yandan özel spor salonlarında, body ve kondüsyon branşlarında danışmanlık yaptım.

(Tanıtım Bülteninden)


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bekliyorum, kemal, parlak, sevgiyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Doğru İnsanı Bekliyorum Deyip Yalnız Kalmak DeepSilence Trend Sözlük 17 10 Mart 2024 00:48
Rüyada Parlak Işık Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 16 Haziran 2023 07:06
Başak Parlak Resimleri Asi Ruh Yerli Ünlü Resimleri 5 13 Mayıs 2023 18:09
Sekreterimi Bekliyorum Pia Fıkra Alemi 4 02 Mart 2023 10:31
Tesis - Melisa Parlak DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 25 Kasım 2022 10:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net