Forum Logo




Cinsiyet ve Psikanaliz

Kitap tanıtımlarının yer aldığı tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz..


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By dont have life^

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Temmuz 2022, 16:41   #1
Çevrimdışı
Trend Üye
Cinsiyet ve Psikanaliz




Cinsiyet ve Psikanaliz
Www.TrendForum.Net

Bu kitapta yer alan yazılar, hem psikanaliz hakkında sağlam ve etraflı bilgi vermek hem de genel okuru ve özellikle edebiyatseverleri ilgilendiren konular üzerinde Freud’un neler düşündüğünü belirtmek amacı göz önünde tutularak seçilmiştir.

Ünlü Fransız düşünürü Dr. S. Jankelevitch’in “Freud ve Psikanaliz” adlı yazısı, yirminci yüzyılın en önemli öğretilerinden biri olan psikanaliz hakkında bilgi vermektedir.

“Cinsiyet Üzerine Üç Deneme” Freud’un önemli eserlerinden biri olarak cinsiyet konusunu psikanaliz metodu ile inceler. “Uygar Cinsel Ahlâk ve Çağdaş Sinir Hastalıkları’nda ise içinde yaşadığımız toplum hayatı ile içgüdüsel varlığı mızın çatışmaları ve bunlardan doğan aksaklıklar açığa vuruluyor.



Yayın Tarihi: 22.01.2022 ISBN: 9786254079146 Dil: TÜRKÇE Sayfa Sayısı: 212 Cilt Tipi: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Boyut: 13.5 x 21 cm
gupse bunu beğendi.
__________________
'




Neye uzanmaya çalıştıysam ulaşamadım. Bu yolu ya ben bilmiyorum, ya da anlayamıyorlar. Ama öyle de böyle de zoruma gidiyor.. İstenmemek yordu beni.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
cinsiyet, psikanaliz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Cinsiyet değiştirmiş biri ile birlikte olur musunuz ? KoJiRo Trend Anketler 38 18 Kasım 2023 06:37
Psikanaliz ve Telepati dont have life^ Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 19 Temmuz 2022 16:39




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net