Forum Logo




Koç Burcu Kadınının Yenilmez Olduğunun 7 Kanıtı!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 13:07   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcu Kadınının Yenilmez Olduğunun 7 Kanıtı!




Koç Burcu Kadınının Yenilmez Olduğunun 7 Kanıtı!
Www.TrendForum.Net

Amazon’dan doğma, Mars’tan olma Koç kadını; fönüm bozuldu, tırnağım kırıldı, üstüm başım toz oldu demez, tabi ilk buluşma için özenle hazırlanmamış, yolda sağanağa yakalanmamışsa! Ama konumuz bu değil ? Bu kadınlar gerçekten inanılmaz! Buyurun kanıtı!
Doğallığıyla yürekler yakan Koç Kadını, boyalı Barbileri çakma parfümlerinde boğar!

Koç kadını cevvaldir, zora gelir, çabuk yılmaz, pes etmek nedir bilmez! Vücut direncini düşürmez, tembellikle ömür geçirmez, bir de nazı niyazı hiç sevmez! Doğallıktan yanadır, topuklu ayakkabılarla çamurlara saplanmaz, devede de boy ver der, rahatından şaşmaz! Güzellik salonlarını mesken tutan, makyajını silince tanınmayan, aynaları orta yerinden çatlatan kadınların aksine, serbest bırakıp rüzgara emanet ettiği saçları, atletik vücudu ve enerjik halleriyle, erkeklerin biraz gözünü korkutur, çokça yüreklerini hoplatır!
Sabreden dervişler açlıktan ölürken, acele giden Koç baş köşeyi kapar!

Hayatta en nefret ettiği şey kanı ağır akan, eli ayağı zor kalkan hantal insanlardır. Hızıyla bir görünüp bir kaybolan, “Bir kedi gördüm sanki!” etkisi yaratan Koç, bir de kağnıyı kendilerine araç etmiş, üç düşünüp bir eyleyen insan görürse gözü iyice döner, turlar bindirir, işleri şipşak halleder! Sabır mı? Bırakın hissini, sözlük anlamını bilmez!
Eller taktik diye kafaları patlatsın, Koç kadını madalyası boynunda havasını atsın!

Koç kadını narinlikten kırılıp, eklemlerinden bükülüp, şerbetleri önceden serçe parmağıyla kontrol edip oda sıcaklığına getirmez! Aklına düşen diline vurur, derviş de değildir ama fikri zikrinde olur! Hal böyle olunca, yan yollardan, dolambaçlı aralardan hedefe yönelen, kırk stratejiyle elli takla atanlar sayıları hep birbirine karıştırır, tüm şıkları kaydırır! Koç, önündeki dosdoğru yoldan dimdik yürür!
Başkaları fikir ararken, o çoktan projesini hayata geçirmiştir!

Üç gün önceden oturayım, kitaplar kurcalayıp, araştırmalar yapayım, sonra piyasa yoklaması çekip olurunu düşüneyim, bir de terazilere yerleştireyim ağır basan tarafın ar-gesine ağırlık vereyim, eşime dostuma haber salayım, bir de bilene danışayım diye aylarını hiç edenler var ya, Koç onlara kulaklarıyla güler! Öyle oturup da değil hem yürür hem güler! Malum vakit nakittir, işle şaka olmaz, galibiyet bekletmeye gelmez!
Acaba yapabilir miyim diye düşünenler emniyet şeridinde bekler, Koç kadınına vız gelir tırıs gider!

Koç kendinden şüphe etmez, her yola zaten birinci olduğunu bilerek çıkar, o dakikadan sonra gözer ikinciyi arar! Üç gün düşünüp yetmeyip taşınanların, yüz kişilik ekiple bir işi başaramayanların, bir elin nesi var ki deyip yalnız sorumluluk alamayanların aksine Koç kadını takar koluna kendini, girdiği her işte zirve yapar, çıtaları yükseltmeyi, beklentileri ayyuka çıkarmayı pek sever!
Gözünü karartır, egosunun yüzünü kara çıkarmaz!

Zodyak’ın ilk doğanı, on iki burç hizaya geçse en başta boy göstereni Koç, doldurmalara doyamadığı, şişirip şişirip patlatamadığı egosunun hakkını verir! Elleri vicdanlara koyalım, yiğide biz de hakkını verelim! Kazanmadığı mücadelenin havasını atmıyor ki mütevazilik bekleyelim! Kara gözüne mavi lens takıp vaktini aynalarda öldürmüyor; kadın sözün açığını, işin aslını söylüyor, haklı kazancının ekmeğini yiyor! Bakın ne diyor; “Zirvedeyim sesin duyulmuyor!”
Hedefi belirleyin, sen yaparsın deyin, Koç kadını nasıl ağlatır seyreyleyin!

Yalandan hiç haz etmez, kimseleri de yalancı çıkarmak istemez! Sen yaparsın kızım diyenin boynunu bükmez, yüzünü soldurmaz! Alkışın en gürültülüsünü, madalyanın dana gözlüsünü, kupanın en yaldızlısını alırsın dendiyse, tereddütsüz alır, göğüsleri kabartır! Nerede bulunur böyle en birinci gurur kaynağı? Bir tek Koç’lar diyarında!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mart 2023, 21:01   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Koç Burcu Kadınının Yenilmez Olduğunun 7 Kanıtı!




Bana diyor bana
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, kadınının, kanıtı, koç, olduğunun, yenilmez


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
plajda Türk olduğunun belli etme durumları Beatrice Trend Sözlük 10 15 Kasım 2023 15:01
Yengeç Burcunun Açık Ara En İyi Burç Olduğunun 17 Maddede İspatı Fiona Yengeç 10 11 Mart 2023 20:43
Gamma Kadınının Özellikleri Beatrice Trend Kadınların Dünyası 2 02 Ocak 2023 22:42
Beta Kadınının Özellikleri Beatrice Trend Kadınların Dünyası 0 27 Aralık 2022 00:06
Alfa Kadınının Özellikleri Beatrice Trend Kadınların Dünyası 0 27 Aralık 2022 00:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net