Forum Logo




Kova kadını her zaman çok iyi bir eş ve anne olur.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Eylül 2023, 09:13   #1
Çevrimiçi
Kova kadını her zaman çok iyi bir eş ve anne olur.




Kova kadını her zaman çok iyi bir eş ve anne olur.
Www.TrendForum.Net

Bir Kova kadınını çekici kılan, onu tanımanın imkansız gibi görünmesidir. Tabii bu durum Kova Kızına gizemli bir çekicilik kazandırıyor. Fakat, sadece bilmece çözmekten hoşlananlar için...

Bu kızların ne zaman ne yapacağını anlamak neredeyse imkansız gibidir. O, zamanın dışında yaşarmış gibi haliyle (Gerçekten de zamanın ötesinde yaşar) çoğu zaman sizin bulunduğunuz zamana uyum sağlayamaz. Tabii bunun sonucunda da anlaşılmaz, aykırı ve çılgın gibi tanımların yakıştırılmasıyla karşı karşıya kalır.

Aslında o ne bir çılgın, ne de aykırı biridir. Sadece çok zekidir. Fakat zekası bilinen kavramların ötesini araştırdığı için de anlaşılması zordur. İşin ilginç tarafı Kova Kızları da sizi anlayamayacaktır!

Bir Kova Kızı aşık olduğu zaman, bütün diğer sabit burçların yani Boğa, Akrep ve Aslanlarïın sadakatine sahiptir. Fakat, sadece aşık olduğu sürece...

Zira aklı böylesine zamanın ötesine taşan bir Kova Kızının size aşık olarak kalmasını sağlayabilmek gerçekten zor bir iştir. Bir defa özgürlüğüne sınırsız ölçüde düşkündür. Üstelik size olan aşkı, onun başka konulara sevgi duymasına engel değildir. Çünkü, öğreneceği, ilgileneceği o kadar çok çeşitli konu vardır ki, aslında bütün bunların arasında size aşık olması ve vakit ayırması, onun size olan ilgisinin derecesini gösterir.

Yani bir Kova Kızı size zamanının büyük bir bölümünü ayırıyorsa, gerçekten aşık olmuş demektir. Sakın ona baskı yapmayın ve arkadaşlarıyla birlikte yaptığı organizasyonlara engel olmaya kalkışmayın. Şayet onu seçim yapmak zorunda bırakacak olursanız, ne kadar aşık olursa olsun, özgürlüğünü seçmekte bir an bile tereddüt etmeyecektir.

Bir Kova Kızının davranışlarına bakarak onu hemen sevgisizlikle suçlayabilirsiniz. Fakat, durum hiç de sandığınız gibi değildir. Hatta zodyağın en müthiş sevgisiyle dolu yegane burcudur. Fakat, diğer burçlardan farklı olarak onun sevgisi o derece yoğun, o derece güçlü ve o derece bütün dünyayı kaplayacak kadar büyüktür ki, tek bir şeye yöneltemez. O sevgisiyle bütün dünyayı kucaklar. Tabii siz de bunun içindesiniz.

Kova Kızlarından tipik bir eş ya da anne olmasını beklemek yanılgısına sakın düşmeyin. Zira onun için yemek yapmaktan çok daha önemli işler vardır. Tabii bütün bunlarla birlikte bir Kova Kızı için kimse iyi bir evsahibi olmadığını söyleyemez. Evinde verdiği davetlerde hayal edemeyeceğiniz bir servisle karşılaşabilirsiniz.

Diğer anneler gibi hayatını çocuklarına vakfetmeyecektir belki fakat, çocuklarının geleceğini öylesine düşünüp planlar ve yönlendirir ki, hiçbir anne onunla yarışamaz. Ve bütün bunların yanısıra kendi zevklerine, hobilerine, arkadaşlarına da zaman ayırmayı bilir. Bütün bunlara karşılık çocuğun kendi ayakları üzerinde durmasını, sorunlarıyla kendisinin başa çıkmasını ve kararlarının sorumluluğunu üstlenmesini de isteyecektir. Tabii bunun için de hiç ilgilenmiyormuş gibi bir izlenim yapacaktır. Ama bu izlenimizin sadece bir yanılgıdan öte olmadığını bilmelisiniz. Elbette ki, onun bu ilgisi çocukların kendi işlerini görmeye başladıkları zamana kadardır.

Tabii bütün bunlar Satürn etkisinin güçlü olduğu Kova Kızları için geçerlidir. Bir de Uranüs etkisinde olanlar vardır. Fakat, buluşların ve yeniliklerin gezegeni Uranüs altındaki bir Kova Kızında da bundan daha fazla bir davranış göremezsiniz. Sadece evinden biraz daha uzak, biraz daha aktif ve biraz daha sıradışı olacaktır, o kadar.

Zira Kovalar ister Satürnïün ister Uranüsün etkisi altında bulunsunlar, her iki tipte de idarecisi olan hem Satürn, hem de Uranüs etkilerini birarada görebilirsiniz. Tabii birisi biraz daha fazla olarak. (Şayet doğum anında farklı şeyler söyleyen etkiler almadıysalar.)

• Bu burcun kadını hemen ilk bakışta karşısındakini büyüler. Bu kadında kendisine has nezaket, zarafet ve kibarlık bulunur. Ama bağımsızlığa düşkün birisi olmasından dolayı dostlarının yılmadan mücadele etmesi gerekebilir.

• Aklına eseni yapıp bildiği gibi hareket etmeyi ister. Modern bir kadın olup yeniliklerden zevk alır. Bu yüzden uzun seneler boyu genç kalmasını becerir.

• Kova kadını yaşamda kafaya, zekaya ve bilgiye çok önem verir. Çevresinde birçok dostu vardır ve beğenilen birisi olduğuna inanmak ister. Arkadaşlık yapacağı insanlarda birçok özellik arar.

• Kova burcu kadını iş hayatında başarılı olup çok para kazanabilir. İş hayatını bırakıp eve kapanmayı sıradan birisi için göze alamaz.

• Çok çekici olan bu kadın, temizliğe ve düzene önem verir ve iyi giyinir.

• Gururlu olmasından dolayı çabuk kırılır. Onun damarına basmak tehlikeli olabilir. Sinirlenirse inat olsun diye en istenilmeyen şeyleri yapabilir.

• Onda bu gurur ve dürüstlük varken asla aldatan bir kadın olmaz. Kıskanç olmadığından kendisinin kıskanılmasını da istemez.

• Kova kadını için kafası kadar hisleri de önemlidir. Ancak çoğu zaman sevmek onun için kolay olmaz.

• Paraya düşkünlüğü yoktur. Kova kadını her zaman çok iyi bir eş ve anne olur.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anne, bir, çok, iyi, kadını, kova, olur, zaman


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kova Burcu Kadını Yıldızname Asi Ruh Kova 0 01 Nisan 2023 00:10
Kova Burcu Kadını Genel Özellikleri Asi Ruh Kova 0 31 Mart 2023 20:58
Kova Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh Kova 0 31 Mart 2023 20:47
Kova Burcu Kadını Asi Ruh Kova 0 31 Mart 2023 20:47
Boğa Burcu Kadını Nasıl Olur? Asi Ruh Boğa 0 24 Mart 2023 12:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net