Forum Logo




Türkiye’nin ilk cam festivaline geri sayım

Kültür, Sanat ve Tarih ile ilgili tüm paylaşımları burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Mayıs 2023, 12:23   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
Türkiye’nin ilk cam festivaline geri sayım




Türkiye’nin ilk cam festivaline geri sayım
Www.TrendForum.Net

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 7.’sini düzenlediği Uluslararası Denizli Cam Bienali, geliri tamamen depremzedelere bağışlanacak cam eser koleksiyonu müzayedesine ev sahipliği yapacak.



Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karma Tasarım Atölyesi işbirliğinde düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 7. Uluslararası Denizli Cam Bienali 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 09.30'da kapılarını açacak. Türkiye'nin ilk ve tek cam bienali, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Birçok ilke ev sahipliği yapacak bienal, amatör ve profesyonel olarak cam ile ilgilenenlerin yanı sıra; camın şekillenip sanata dönüşmesini merak eden, camla tanışmak isteyen 7’den 70’e herkese açık ve ücretsiz olacak. 4 gün boyunca birçok ilkin gerçekleşeceği bienal Cumhuriyetin 100. Yılına özel 12 ülkeden 100 cam sanatçısına ev sahipliği yapmasının yanı sıra Türkiye'nin ilk NFT cam sergisi ile geliri tamamen depremzedelere bağışlanacak cam eser koleksiyonu açık artırma ile satılacak. 2021 yılındaki bienalde Ömür Duruerk küratörlüğünde 30 sanatçının katılımı ile gerçekleşen ülkemizin ilk ve tek giyilebilir cam defilesi ikinci kez 6 Mayıs Cumartesi saat 20:30’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda yepyeni tasarımlar ve yeni sanatçıların katılımı ile yeniden Denizlililerin beğenisine sunulacak.


TÜRKİYE'NİN İLK NFT SANAL CAM SERGİSİ GERÇEKLEŞECEK

Bienalde cam sanatçılarının geleneksel karma cam sergisi ise bu kez yeni bir vizyonla NFT biçiminde sanatseverlerle buluşacak. Eserlerin NFT kopyası bienal NFT hesabından satın alarak ya da bianelde yer alacak cam kumbaraya bağış yaparak Anadolu Üniversitesi cam bölümü öğrencilerine burs olarak hediye edilecek.

7 Mayıs Pazar günü saat 17.00’da ise cam eser koleksiyonundan oluşan açık artıma gerçekleşecek. Mehmet Akif Yılmaztürk’ün sunumu ile gerçekleşecek müzayede de satılacak eserlerin tüm geliri depremzedelere bağışlanacak. 7 Mayıs'a kadar davetliler bienalde sanatçıları izlemenin ve etkinliklerde yer almanın yanı sıra kendi cam boncuklarını yapabilecek ve ‘kendi bardağını tasarla’ aktivitelerine de katılabilecek.

ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
cam, festivaline, geri, ilk, sayım, türkiye’nin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Masuaku’da geri sayım! Son 180 dakika... KoJiRo Beşiktaş 0 04 Nisan 2023 11:43
Christian Fassnacht geri sayım KoJiRo Beşiktaş 0 30 Haziran 2022 13:52
Forvet transferinde geri sayım... KoJiRo Beşiktaş 0 26 Haziran 2022 09:36
Oğuzhan Özyakup için geri sayım! KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:26
Romain Saiss'de geri sayım! KoJiRo Beşiktaş 1 03 Haziran 2022 20:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net