Forum Logo




İshak Paşa Sarayı’nda "Senforock" konseri

Kültür, Sanat ve Tarih ile ilgili tüm paylaşımları burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 2 Post By Zeytin

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Temmuz 2023, 14:10   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
İshak Paşa Sarayı’nda "Senforock" konseri




İshak Paşa Sarayı’nda "Senforock" konseri
Www.TrendForum.Net

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yapımına 1685 yılında başlanan ve 1784'te tamamlanan İshak Paşa Sarayı'nda "Senforock" konseri düzenlendi. 2 bin kişinin izlediği konserde Barış Manço'dan Erkin Koray'a, Cem Karaca'dan Metalica'ya, Scorpions'dan MFÖ'ye kadar birçok ünlü ismin çok sevilen şarkıları seslendirildi.



İshak Paşa Sarayı’nda dün akşam "Senforock" konseri gerçekleştirildi. Musa Göçmen Senforock Orkestrası’nın sahne aldığı konser, başta Ağrı olmak üzere çevre illerden gelen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Türkiye’nin ve dünyanın en önemli müzisyenlerinin şarkıları, yeni senfonik düzenlemelerle sahneye taşındı. LED ekran şovlarının da yer aldığı konserde Barış Manço’dan Erkin Koray’a, Cem Karaca’dan Metalica’ya, Scorpions’dan MFÖ’ye Türkiye ve dünyada çok sevilen şarkılar seslendirildi.



Ağrı Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ, Ağrı ve bölgenin kalkınması amacıyla başta kültür ve sanat olmak üzere birçok alanda önemli adımlar atıldığını söyledi.



Konserde Özkan Uğur’un anısına "Ele Güne Karşı" parçasının da seslendirildiğini ifade eden Kösedağ, “Musa Göçmen ve korosu muhteşem bir performans ortaya koydu.

Özellikle finalde MFÖ’nün geçen günlerde kaybettiğimiz Özkan Uğur’un anısına "Ele Güne Karşı" parçasının seslendirilmesi de ayrı bir güzellik kattı. Burada hem İshak Paşa Sarayı’nın tanıtımını amaçladık hem de bu muhteşem konseri vatandaşlarla buluşturarak güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmak istedik. Bundan sonraki süreçte de Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak birçok farklı etkinliklerimiz olacak” diye konuştu.

ntv
Efrasiyab ve MaVi bunu beğendi.
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
konseri, paşa, sarayı’nda, senforock, İshak


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İshak Paşa Sarayı - Ağrı KoJiRo Doğu Anadolu Bölgesi 1 08 Mayıs 2024 21:09
"Anadolu" Kelimesinin Gerçek Anlamını Öğrenince "Bu Bilgiyi Neden Bu Kadar Geç Öğrendim" Diyeceksiniz Zeytin Bunları biliyor musunuz? 2 18 Temmuz 2023 22:53
Çobandan köy kahvehanesinde "çan" konseri Zeytin Müzik ve Video Dünyası 1 06 Aralık 2022 17:01
"Uyuşturucu" tartışması alevleniyor! Soylu "İspat etmezsen namertsin" dedi Zeytin Ülkemizden Haberler 1 01 Kasım 2022 16:43
Russell: "Zorluklardan sonra başarının tadı "çok daha tatlı" olacak" KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 19:51




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net