Forum Logo




Kuntz'dan Galler maçı yorumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Haziran 2023, 10:28   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Kuntz'dan Galler maçı yorumu




Kuntz'dan Galler maçı yorumu
Www.TrendForum.Net

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu dördüncü hafta maçında Samsun'da Galler ile karşılaşacak A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz, "Letonya maçında yapamadığımızı Galler karşısında yapmak istiyoruz." dedi.



Kuntz, Yeni 19 Mayıs Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Galler'in forvet oyuncusunu kaybettiğini bu yüzden fiziksel olarak zayıfladığını hatırlattı.

Galler'in uzun hava toplarıyla gol bulduğunu hatırlatan Kuntz, "Biz de bunun farkına vardık. Antrenmanda buna çalıştık. Letonya maçında yapamadığımızı Galler karşısında yapmak istiyoruz. Rakibimizi yeterince analiz ettik. Arda'nın Letonya maçındaki performansı bizi memnun etti. Önümüzdeki rakip farklı olduğu için taktiksel olarak sahaya farklı bir anlayışı yansıtabiliriz." diye konuştu.

Kuntz, savunmada rakibi nasıl karşılayabilecekleri üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Rakibi nasıl zorlarız onun üzerinde de çalışıyoruz, önceliğimiz bu konuda başarılı olmak. Maç öncesinde ilk 11 ile ilgili bilgi vermiyorum. Ben ilk 11'i ilk önce daima takımıma açıklarım. Ama Barış Alper'i kadroya dahil eden ilk hoca bendim. Biz ondaki ışığı gördük ve onun kalitesinden yararlanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Samsun'da olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Kuntz, şöyle devam etti:

"Şu an Samsun'daki ortamı çok iyi gördüm. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Samsun'un ne kadar Türkiye için tarihsel bir şehir olduğunu da öğrendim. Öncelikle yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Buradaki güzel taraftar Samsunspor'u nasıl Süper Lig'e çıkardıysa ve bir yıl boyunca desteklediyse o zaman yarınki maçta da bize aynı desteği sağlayacaklarına eminim."

- Abdülkerim Bardakcı: "Milli takım olarak odaklandığımız tek şey galibiyet"

Milli futbolcu Abdülkerim Bardakcı ise ilk önceliğinin savunma ve gol yememek olduğunu ve sonrasında ise gol atmayı ve asist yapmayı sevdiğini vurgulayarak, "Zaman zaman ofansif oynamayı seviyorum. Milli takım ile çıktığım maçımda ilk golümü atmak nasip oldu, çok mutluyum. Galler maçı bizim için zor maç olacak. Ama biz en iyisini yapmak istiyoruz ve bu gruptan çıkmak istiyoruz. İlk önceliğimiz bu maçı kazanmak ve gruptan çıkmak olacak." diye konuştu.

Daha önce Samsunspor forması giydiğini hatırlatan Abdülkerim Bardakcı, şunları kaydetti:

"Tekrar Samsun'dan olmak ve bu statta olmaktan mutluluk duyuyorum. Samsun zaten çıkış yakaladığım bir takım. Takım arkadaşlarıma da buradaki atmosferi söyledim, inşallah buradan yarın galip ayrılacağız. Galler takımı iyi takım. Bizim adımıza Galler maçı zor olacak. Ülke olarak ve milli takım olarak odaklandığımız tek şey galibiyet." değerlendirmesinde bulundu.

TRTSPOR
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
galler, kuntzdan, maçı, yorumu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Milliler, Galler'le 8 kez karşılaşacak DeepSilence Milli Takımlar 0 19 Haziran 2023 10:19
Galler'in aday kadrosu açıklandı DeepSilence Milli Takımlar 1 14 Haziran 2023 12:30
A Milli Takımımızın Letonya ve Galler maçı aday kadrosu DeepSilence Milli Takımlar 0 14 Haziran 2023 12:22
Stefan Kuntz, derbiyi tribünden takip etti KoJiRo Beşiktaş 0 03 Nisan 2023 13:09
''Kuntz farkında değil'' KoJiRo Beşiktaş 0 02 Haziran 2022 20:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net