Forum Logo




A Milli Futbol Takımı'nın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan ve Letonya maçları için kadro açıklandı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ekim 2023, 21:21   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan ve Letonya maçları için kadro açıklandı




A Milli Futbol Takımı'nın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan ve Letonya maçları için kadro açıklandı
Www.TrendForum.Net

Stefan Kuntz'un ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Vincenzo Montella, ilk aday kadrosunu belirledi. Yukatel Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir ve Juventus'tan Kenan Yıldız ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. Kadroda Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci; Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakçı, Kaan Ayhan, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu; Beşiktaş'tan ise Cenk Tosun yer aldı.

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde karşılaşacağı Hırvatistan ve Letonya maçlarının kadrosu açıklandı.


2 İSİM İLK KEZ DAVET EDİLDİ

Ay-yıldızlı ekibin yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, ilk aday kadrosunu belirledi. Yukatel Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir ve Juventus'tan Kenan Yıldız ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.
İŞTE ADAY KADROSU

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, 12 Ekim'de deplasmanda Hırvatistan, 15 Ekim'de Letonya ile Konya'da oynanacak maçların aday kadrosu şu şekilde:
Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Doğan Alemdar (Troyes), Ertaç Özbir (Yukatel Adanademirspor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
Defans: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Kaan Ayhan (Galatasaray), Merih Demiral (Al-Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)
Orta saha: Berkan Kutlu (Genoa), Emre Akbaba (Yukatel Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund)
Forvet: Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Yunus Akgün (Leicester City), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Bertuğ Yıldırım (Rennais), Cenk Tosun (Beşiktaş), Kenan Yıldız (Juventus), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)
Milliler, 8 Ekim Pazar akşamı Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. Ay-Yıldızlılar, Hırvatistan maçının hazırlıklarına 9 Ekim Pazartesi günü yapacağı antrenmanla başlayacak.
Kaynak: AA / Spor
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024, açıklandı, avrupa, elemelerinde, futbol, hırvatistan, için, kadro, letonya, maçları, milli, takımının, uefa, Şampiyonası


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
A Milli Takımımız, Euro 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında Ermenistanla 1-1 berabere kaldı Beatrice Milli Takımlar 4 09 Eylül 2023 01:32
12 futbolcumuz, 2024 Avrupa Şampiyonası ve Afrika Uluslar Kupası Elemeleri için milli takımlarında aXi Fenerbahçe 0 07 Eylül 2023 10:33
Filenin Efeleri, 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne 2'de 2 Yaptı KoJiRo Voleybol 0 14 Ağustos 2022 12:39
Fransa Milli Takımı’nın Dünya Kupası Elemeleri’ndeki Kadrosu Açıklandı KoJiRo Basketbol 0 29 Haziran 2022 17:42
2023 CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki Rakiplerimiz Belli Oldu KoJiRo Voleybol 0 18 Haziran 2022 08:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net