TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oğlak (https://www.trendforum.net/oglak/)
-   -   Oğlak Burcu Kadını Karşı Cinsi Nasıl Etkiler? (https://www.trendforum.net/oglak/16014-oglak-burcu-kadini-karsi-cinsi-nasil-etkiler.html)

Asi Ruh 31 Mart 2023 17:38

Oğlak Burcu Kadını Karşı Cinsi Nasıl Etkiler?
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Hırslı, otoriter, gerçekçi, çalışkan ve zor koşullara dirençli Oğlak kadını ciddi giyinir ve gerektiğinde son derece dişi olur. Önüne gelenle flört etmediği için dikkat çekmeye de çalışmaz. Doğrucu ve dürüsttür. Genel olarak işine düşkündür ve geç evlenir. Pek çok konuda talihsizlik yaşar, ulaşmak istediği hayata geç yaşlarında ulaşır. Ev kadınlığını ve iş hayatınız mükemmel bir şekilde birlikte yürütebilir. Kendine uygun bir erkek bulmak için çabalar, bulduğunda da her türlü zorluğa katlanarak elinde tutmaya çalışır. Maddi güvenliğine önem verir.

Bu nedenle kendisi gibi maddi güvenlik isteyen Başak ve Boğa erkekleri ile mutlu olur. Klasik ev eşyalarından, eski apartmanlardan hoşlanır. Ev partilerini tercih eder. Eğlence yaşamından gürültülü bir sarhoşluk anlar ve bu tür eğlenceleri sevmez. Alışveriş için indirim dönemlerini bekler ve küçük tamiratlar için usta çağırmayı aklına bile getirmez. Nasıl bir çevreden gelirse gelsin kibar, anlayışlı, terbiyeli ve hanımefendidir.

Son derece kaygılı biri olan Oğlak kadını, borçtan ve güvensizlikten korkar. Bu nedenle onu rahat ettirecek bir erkek arar. Mesleğinden vazgeçmesini isteyen bir erkekle uzun süreli bir ilişkiye girmez. Bununla birlikte Oğlak kadını işi ile ilgilenecek, yükünü paylaşacak bir erkek ister. Onun işi ne olursa olsun yardım edebileceğiniz ufak tefek alanlar yaratmalısınız. Savurganlığı sevmez.

Oğlak kadını hayatına biraz renk katacak bir erkeğe gereksinim duyar. Erkeğin tüm gün şaklabanlık yapması gerekmez onu ara sıra neşelendirmesi yeterlidir. Onu duyguları ile alay edilmez. Duygularını küçümseyen bir erkekle birlikteliğini sürdürmez. Ona içten ve etkili sözler söylemelidir. Yalanla doğruyu çok çabuk ayırt eder. Soğuk görünüşünün altında her an ateşlenecek bir iç dünyası vardır. Ona yaşamı ciddiye aldığınızı ve her zaman güven vereceğinizi gösterin. Daimi mutluluğu garantilemiş olursunuz.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.